Εκτός κυβέρνησης θέλουν τα δημοσιεύματα τον Άδωνι Γεωργιάδη μετά τον ανασχηματισμό που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Όπως όμως λέει ο ίδιος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, «θα γίνει ανασχηματισμός στην ώρα του. Η κυβέρνηση συνεχίζει να κυβερνά. Ο κάθε υπουργός έχει πολλή δουλειά να κάνει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς ο κ. Γεωργιάδης για το αν θα συνεχίσει να πουλά βιβλία σε περίπτωση που μείνει εκτός, επανέλαβε ότι θα συνεχίσει να κάνει αυτό που έκανε και πριν.

Ο υπουργός Υγείας πάντως σχολίασε ότι κάθε ανάληψη υπουργείου είναι μεγάλη ευθύνη. «Το υπουργείο Υγείας είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο υπουργείο», είπε ο κ. Γεωργιάδης. «Δεν με ενδιαφέρει απολύτως τίποτα παρά μόνο η δουλειά μου», είπε για τα σενάρια ανασχηματισμού.

Κληθείς να σχολιάσει τη δυσκολία που έχει όποιος αναλαμβάνει την «ηλεκτρική καρέκλα» του υπουργείου Εργασίας, είπε: «Ο Γιάννης Βρούτσης κάνει εξαιρετική δουλειά. Εγώ τον έχω θαυμάσει».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ωστόσο ότι τα σενάρια ανασχηματισμού γίνονται μόνο «χάριν κουτσομπολιού». «Όποιος κι αν έρθει στο υπουργείο Υγείας, θα πρέπει να κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά. Οι υπουργοί δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, έχουν μία αποστολή που πρέπει να την επιτελούν» πρόσθεσε.