Συναγερμός έχει σημάνει στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbeast, η μητέρα μιας εκ των γυναικών αστυνομικών που απασχολούνται στην ομάδα που έχει αναλάβει τη φύλαξη του τρίτου τη τάξει ανώτατου πολιτειακού παράγοντα της χώρας, έχει νοσήσει από κορονοϊό.

Ωστόσο η ίδια εξακολουθούσε και πήγαινε τις τελευταίες ημέρες στο γραφείο του Προέδρου καθώς δεν είχε παρουσιάσει συμπτώματα. Ωστόσο όταν έγινε γνωστό το γεγονός της ζήτησαν να παραμείνει υποχρεωτικά για τις επόμενες 14 μέρες σε κατ’ οίκον καραντίνα καθώς έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα της πανδημίας, ενώ την ίδια οδηγία έλαβαν και άλλοι συνεργάτες του κ. Τασούλα καθώς επίσης και υπηρεσιακοί παράγοντες που επισκέφθηκαν το γραφείο του τις τελευταίες ημέρες, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Άγνωστο παραμένει ακόμη εάν και ο ίδιος ο κ. Κώστας Τασούλας θα τεθεί σε καραντίνα όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, από τη στιγμή που τίθενται σε κατ’ οίκον περιορισμό οι συνεργάτες του που βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Θυμίζουμε ότι η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά, όταν η ίδια είχε κρούσμα στην οικογένειά της (ήταν θετικός στον ιό ο γιος της), αν και είχε υποβληθεί δύο φορές σε τεστ τα οποία είχαν βγει αρνητικά, ο Πρόεδρος της Βουλής την είχε ενημερώσει ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ έπρεπε να τηρήσει τις 14 μέρες καραντίνα πριν εμφανιστεί και πάλι στο Κοινοβούλιο.

Γεώργιος Σαρρής