Ο Αχιλλέας Μπέος είναι ο νέος δήμαρχος Βόλου και σε δηλώσεις που έκανε μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος εξαπέλυσε επίθεση κατά των καλλιτεχνών από την Αθήνα που συνυπέγραψαν κατά της υποψηφιότητάς του, κάνοντας λόγο για «ανθρώπους της αρπαχτής».

Δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος από την εμπιστοσύνη που του έδειξαν πολίτες του Βόλου, αφιέρωσε τη νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές σε όλο τον Βόλο και υποσχέθηκε ότι «θα πεθάνει για πάρτη τους». «Στις επόμενες εκλογές μόνο ο Βόλος θα έχει ποσοστό 90%», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

«Οι άνθρωποι λέει των δήθεν προοδευτικών δυνάμεων, της δήθεν κουλτούρας, των γραμμάτων, της τέχνης και της π…ς της αρπαχτής. Αυτοί οι άνθρωποι που οδήγησαν αυτήν τη χώρα σε αυτό τον ξεφτυλισμό και αυτόν τον λαό. (…) Αυτά που κλέβανε τόσα χρόνια αυτοί για να παίρνουν οι άνθρωποι της Τέχνης και των γραμμάτων, ο κάθε αποτυχημένος Νταλάρας και Κιμούλης. Ξέχασαν να φωνάξουν τον Φασουλή να τους κάνει καμία δήλωση στήριξης. Να ξέρατε πόσα εκατομμύρια έχουν πάρει αυτοί από το Υπουργείο Πολιτισμού όλοι αυτοί οι κοπρίτες στην υγειά των κορόιδων εμάς γιατί θεωρούσανε ότι είναι μουσικοί, συνθέτες, άνθρωποι των γραμμάτων και της Τέχνης και εμείς είμαστε οι εργάτες, τα κορόιδα, οι απλοί άνθρωποι. Έτσι λειτουργούσαν τόσα χρόνια και έλεγχαν το σύστημα και τώρα τους ενοχλεί. Αυτή είναι η αλήθεια. (…) Σήμερα όλη η Ελλάδα από το δημοκρατικό Βόλο, από το Βόλο της πραγματικής κουλτούρας παίρνει ένα μήνυμα να αλλάξει τα δρώμενα όλης της χώρας. Γιατί 40 χρόνια αυτοί έκαναν αυτό που έκαναν στην πατρίδα μας. (…) Για εμάς η Τέχνη και η Μουσική είναι οι άνθρωποι που μας διασκεδάζουνε, αλλά ποτέ δεν περάσανε να πάρουνε τον ιδρώτα σας από το υπουργείο Πολιτισμού. Είναι ο Καρράς, ο κουμπάρος μου. Είναι πως λέμε “της Πάολας θα γίνει”, είναι ο Ρέμος, είναι ο Παντελίδης, ο Οικονομόπουλος, αυτοί που τους πληρώνουμε εμείς και δεν πήραν ποτέ τον ιδρώτα σας σε αντίθεση με τον κάθε Νταλάρα και Κιμούλη και Φασουλή. Αυτή την Ελλάδα δημιουργήσανε όλοι αυτοί. Εμείς θα την αλλάξουμε λοιπόν», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο…