«Έχουμε νιώσει μεγάλη ικανοποίηση από το εκλογικό αποτέλεσμα. Μας δίνει αέρα νίκης», τόνισε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στις πρώτες μέρες της υποψηφιότητάς του. «Όταν τα ποσοστά που μου έδιναν στις δημοσκοπήσεις ήταν μονοψήφια, έλεγα ότι θα μπούμε στον β’ γύρο και θα έχουμε ποσοστά νίκης», ανέφερε. Και πρόσθεσε: «Δεν την ψώνισα, το έλεγα γιατί το έβλεπα στην κοινωνία. Ο κόσμος γνωρίζοντάς με και γνωρίζοντας το πρόγραμμα, μας μάθαινε».

Πάντως, υποστήριξε ότι είναι διαφορετικές οι επιλογές των πολιτών σε δήμους. «Δεν προσπάθησα να κρύψω την κομματική μου ταυτότητα. Όλοι γνωρίζουν από ποιο κόμμα προέρχομαι», ανέφερε και κατηγόρησε τον Γιώργο Καμίνη ως «αόρατο δήμαρχο».

«Οι πολίτες της Αθήνας αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα. Τα προβλήματα χτυπούν το ίδιο και έναν αριστερό και ένα δεξιό», ανέφερε ο κ. Σακελλαρίδης και πρόσθεσε: «Πρέπει να προετοιμάζεσαι για να βοηθήσεις τους πολίτες με οποιαδήποτε κυβέρνηση».

Αναφέρθηκε όμως και στα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής λέγοντας ότι: «Χρειάζεται επαγρύπνηση μπροστά σε αυτή την εξέλιξη. Κατανοώ την οργή και αγανάκτηση των πολιτών». Και πρόσθεσε: «Και αυτοί οι πολίτες έχουν μια ευθύνη. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν γνώριζε τι είναι η Χρυσή Αυγή. Θα προσπαθήσουμε να τους πείσουμε», είπε ξεκαθαρίζοντας ότι: «Σε νεοναζί και σε εγκληματίες άνοιγμα δεν κάνουμε».