«Οποιαδήποτε υποστήριξη χωρίς όρους και προϋποθέσεις, είναι ευπρόσδεκτη», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Καμίνης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, μετά την υποστήριξη που θα έχει στο β’ γύρο από τη Νέα Δημοκρατία, ανέφερε ότι: «Εγώ από τη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου, έχω μετρήσει 18 υποστηρίξεις από ευρύτερο πλέγμα δυνάμεων».

Μίλησε για τη δυναμική του λέγοντας ότι από επανειλημμένες δημοσκοπήσεις, «είχε φανεί ότι η δική μου υποψηφιότητα είχε απήχηση σε ευρύτερο πλέγμα δυνάμεων». Και πρόσθεσε ότι «οι εκλογές της Αθήνας είναι εκλογή για δήμαρχο».

Ο κ. Καμίνης πάντως τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό οι ψηφοφόροι να καταλάβουν ότι ψηφίζουν για εκλογές αλλά και για δημοτικές εκλογές. «Στον β’ γύρο θα έχουμε και τις ευρωεκλογές οι άνθρωποι μπορούν να ασκήσουν και την πολιτική τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως, τόνισε ότι: «Όταν υπάρχει μια νίκη, είναι πολλοί οι διεκδικητές, στην ήττα είσαι μόνος».

Μίλησε και για τη δημοφιλία του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, λέγοντας: «Υπήρχαν δημοσκοπήσεις που έδιναν αισθητή άνοδο του κ. Σακελλαρίδη. Είναι προφανές ότι είναι ψήφος με σκληρό πυρήνα τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφέρθηκε στους Άρη Σπηλιωτόπουλο και Γιώργο Καμίνη, λέγοντας ότι: «βρισκόμασταν σε μία εκλογική αντιπαράθεση. Από τη στιγμή που οι άνθρωποι βγήκαν εκτός, είναι πιθανό να σκεφθούν πιο ώριμα».

Και αναφερόμενος στους ψηφοφόρους, είπε ότι είναι ώριμοι «δεν είναι πρόβατα και θα ψηφίσουν κατά συνείδηση, σχετικά με το τι είναι καλύτερο για την Αθήνα».