«Τα δικαιώματα των πολιτών δεν μπορούν να μπαίνουν σε δημοψήφισμα», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ο κ. Καμίνης άσκησε κριτική στους Άρη Σπηλιωτόπουλο και Γαβριήλ Σακελλαρίδη και χαρακτήρισε λανθασμένες τις πολιτικές που θέλουν να εφαρμόσουν.

«Ο δήμος σιτίζει περίπου 20.000 ανθρώπους. Ας πάει ο κ. Σακελλαρίδης στο σταθμό Λαρίσης για να δει το έργο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ για τον «εκλεκτό» της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε: «Ο κ. Σπηλιωτόπουλος μας δείχνει την πολιτική αντίληψη που έχει. Αγνοεί ότι δεν υπάρχει κεντρικό σύστημα φωτισμού της πόλης. Υποβιβάζει πολύ τον Παναθηναϊκό να φωταγωγούμε την πόλη για ένα κύπελλο όταν έχει διαπρέψει πολύ στο παρελθόν».

Μίλησε ακόμη και για το σχέδιο μνημονίου συνεργασίας ΕΛ.ΑΣ. με το δήμο Αθηναίων. «Υπάρχει ένας συγκεκριμένος χάρτης ενεργειών για το πώς θα συνεργαζόμαστε», σημείωσε ο κ. Καμίνης και πρόσθεσε ότι είναι πολύ σημαντικό να χτυπηθεί το παρεμπόριο στη ρίζα του.

Ο κ. Καμίνης πάντως ξεκαθάρισε ότι «βάλαμε τάξη στα οικονομικά του δήμου και βρήκαμε κάθε διεύθυνση να έχει διαφορετικό κοστολόγιο».

Στο τέλος της κουβέντας πάντως αναφέρθηκε ξανά στον κ. Σπηλιωτόπουλο και είπε: «Όταν κάποιος προτείνει δημοψήφισμα, πρέπει να πει και τη θέση του».