Να συνεχίσουν την πιστή εφαρμογή των υφιστάμενων μέτρων, ώστε να αποφευχθούν νέα κάλεσε τους πολίτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ξεκαθαρίζοντας πως: «δεν εξετάζεται από την κυβέρνηση απαγόρευση κυκλοφορίας». 

Ο κος Πέτσας αναφέρθηκε στη  χθεσινή απόφαση του Γάλλου Προέδρου να επιβάλει νέα σκληρά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 9 το βράδυ στο Παρίσι, σχολιάζοντας ότι «πρόκειται για μία αποκαλυπτική φωτογραφία της στιγμής, που δείχνει ότι κατάσταση είναι δραματική στην Ευρώπη, ενώ αντίθετα στην Ελλάδα, παρά την αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες εβδομάδες, παραμένουμε σε πολύ καλύτερη επιδημιολογική κατάσταση».

Και κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέγοντας: «Αυτή την επιτυχία την πιστώνεται κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα που τηρούν τα μέτρα που συνιστούν οι ειδικοί και εφαρμόζει η κυβέρνηση».

Τι είπε για την παρενόχληση αεροσκάφους του Νίκου Δένδια: Ελπίζουμε να μην επαναληφθεί αυτό το συμβάν ποτέ ξανά στο μέλλον

«Έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από το υπουργείο Εξωτερικών και το σχετικό διάβημα. Είναι μία πρόκληση ακόμη στις συνεχιζόμενες προκλήσεις της τουρκικής πλευράς» σχολίασε ο κ. Πέτσας αναφερόμενος για το συμβάν με το αεροσκάφος που μετέφερε από το Ιράκ τον Νίκο Δένδια. Και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα να μείνω στο γεγονός ότι δόθηκαν διάφορες εξηγήσεις και από τουρκικής πλευράς και ελπίζουμε αυτό το φαινόμενο και αυτό το συμβάν να μην επαναληφθεί ποτέ στο μέλλον».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.