«Δεν είναι βασικό πρόβλημα η κατάργηση της έκτακτης εισφοράς»

Σταθάκης: Πρέπει να υπάρξει μεγάλη επέκταση της αποπληρωμής του χρέους


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
10:52
01/04/2014
«Δεν είναι βασικό πρόβλημα η κατάργηση της έκτακτης εισφοράς»
4
loading

«Αυτό είναι μια τεχνική λεπτομέρεια δεν είναι το βασικό πρόβλημα του φορολογικού μας συστήματος», τόνισε το πρωί της Τρίτης στον Σκάι ο Γιώργος Σταθάκης, ερωτώμενος αν μεταξύ των φορολογικών αλλαγών που σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και η κατάργηση της έκτακτης εισφοράς.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πάντως ότι το κόμμα του θα μειώσει το ΦΠΑ σε προϊόντα και υπηρεσίες λαϊκής κατανάλωσης, και θα επαναφέρει το αφορολόγητο των 12.00 ευρώ

«Τις εκλογές δεν θα τις χάσει η κυβέρνηση μόνο με τη λανθασμένη πολιτική της, αλλά πρέπει να τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ πείθοντας την κοινωνία για τις θέσεις του», συνέχισε.

Σε ό,τι αφορά το χρέος, ο κ. Σταθάκης επισήμανε ότι πρέπει να υπάρξει μεγάλη επέκταση της αποπληρωμής του, μηδενικό επιτόκιο και ανάλογα με την προέλευση του χρέους κούρεμα.

Σύμφωνα με τον τομεάρχη Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα δεν μπορεί να αποπληρώσει 82 δισ. χρέος έως το 2020, μόνο από πλεονάσματα και ιδιωτικοποιήσεις.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Mathitis93

  Βασικό πρόβλημα είσαι εσύ που θα έλθεις για να μας πάρεις ό,τι τυχόν μας αφήσουν τα [...] του πακιστανοσοκ και της νέας δεινοκρατίας. ΟΥΣΤ!

 2. avatar JB

  ΤΗ ΑΝΑΝΓΗ ΈΧΕΙ ΑΥΤΌΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΆΚΙΑ ΤΟΥ ....ΈΝΑ ΕΚΑΤΟΜΉΡΙΟ ΚΑΙ ΚΆΤΙ !

 3. avatar Παναγιοτοπουλος Γεώργιος

  Ο ΣΤΑΘΑΚΗς ΕΊΝΑΙ Ο ΠΙΌ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΈΝΟς ΆΝΘΡΩΠΟς ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ,
  ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΊς ΝΑ ΨΗΦΊΣΕΙς ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΉ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΈΝΑ ,ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ;

 4. avatar Tsouxtra

  "πρέπει να τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ πείθοντας την κοινωνία για τις θέσεις του". Όταν συννεοηθείτε και μας πείτε ποιές ακριβώς είναι οι θέσεις σας....θα δούμε !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει