Σκληρή κριτική στο Γιώργο Παπανδρέου άσκησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό για το «όχι» στο άρθρο για τις τράπεζες χαρακτηρίζοντας την ψήφο του ως ακραία πράξη ανευθυνότητας.

«Οφείλω να πω ως βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου ότι η ψήφος του κ. Γιώργου Παπανδρέου προχθές στη Βουλή με την καταψήφιση του άρθρου για τις τράπεζες μου προξένησε τόσο τεράστια έκπληξη. Θα έλεγα έως και οργή. Γιατί, δε μπορείς κύριε να μας έχεις βάλει στο μνημόνιο. Δε μπορείς να έχεις κλείσει συμφωνίες και αφού τα έχεις κάνει όλα αυτά, να έρχεσαι και να μου το παίζεις στη Βουλή αντιτραπεζίτης και αντιτραπεζικός», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤΙ.

Και τόνισε: «Θεωρώ τη στάση του κ. Παπανδρέου ακραία πράξη ανευθυνότητας. Αν είχε αντίρρηση επί του άρθρου, θα έπρεπε να έρθει στο βήμα της Βουλής και να εξηγήσει ως πρώην πρωθυπουργός σε ποιο σημείο διαφωνεί. Ειλικρινά, το ότι είδα στη Βουλή να υιοθετεί ο Γιώργος Παπανδρέου όσα έλεγε ο Πάνος Καμμένος, είναι πραγματικά εξωφρενικό. Καμμένος και Παπανδρέου ψήφισαν τα ίδια».

Κατέληξε πάντως λέγοντας: «Ο κ. Παπανδρέου που μας έβαλε στο μνημόνιο, ήρθε και καταψήφισε την ανακεφαλαιοποίηση. Έλα Χριστέ και Παναγία. Και το λέω ως βουλευτής που έχει πιεστεί για να κρατηθεί η χώρα στο ευρώ».