«Ο καθένας είναι μπροστά στις ευθύνες του. Χθες δεν υπήρξε ρήγμα μεταξύ Βενιζέλου- Παπανδρέου, αλλά μια πολιτική στάση του κ. Παπανδρέου, την οποία θεωρώ ανεύθυνη και ακατανόητη» δήλωσε ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημ. Καρύδης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα».

Πρόσθεσε, πάντως, ότι «όχι, δεν είπε τίποτα για το θέμα των τραπεζών (ο κ. Παπανδρέου στον κ. Βενιζέλο)» ερωτηθείς δε για το μέλλον της σχέσης Βενιζέλου- Παπανδρέου απάντησε: «Δεν ξέρω (αν θα επιδιωχθεί επικοινωνία). Δεν μπορώ να μιλάω για λογαριασμό άλλων. Προφανώς θα γίνουν οι απαραίτητες αποτιμήσεις και αυτό που πιστεύω είναι ότι πάντα στο ΠΑΣΟΚ, ανεξαρτήτως πολιτικών διαφορών και διαφωνιών, πρυτανεύει πάνω απ’ όλα η ενότητα. Δεν ξέρω -που ήμουν και στη Βουλή- να υπήρξαν προτάσεις διαγραφής του κ. Παπανδρέου. Αντιθέτως, υπήρξε μια ψύχραιμη αποτίμηση της κατάστασης και εξεδόθη αυτή η ανακοίνωση- δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ».

Για τον Απόστολο Κακλαμάνη σημείωσε ότι «προφανώς και υπάρχει πρόβλημα και το λέει η δήλωσή μας. Ο κ. Κακλαμάνης ήταν στην κοινοβουλευτική ομάδα και μίλησε, αλλά δεν έθεσε τέτοιο θέμα ότι θα καταψηφίσει κάτι. Είμαι αντίθετος στη λογική, που έγινε στο παρελθόν, να διαγράφεται ένας πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».