Σε νέο ρεσιτάλ ξέσπασε σήμερα στο twitter o Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος αποφάσισε να αναρτήσει στο γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ένα σχόλιο με αρκετές λέξεις που ξεκινούν από… τσο και τσι.

Στο πρώτο του τιτίβισμα το πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έγραψε: «Τσογλάνι, τσόκαρο, τσόλι, τσοπάνης, τσορβάς, τσουβάλιασε, τσουλί, τσουνί, τσούξιμο, τσούπρα, τσουτσέκι, τσουτσουνάκι, τσουρούτικος, τσόντα» και συνέχισε: «Τσιλίκι, τσιγαριλίκι, τσίβλα, τσιγκλάω, τσίκνα, τσικό, τσίλια, τσιλιβήθρα, τσιμένι, τσίμπλα, τσινάρι, τσίπα, τσιράκι, τσίπουρο, τσιπουράς».

Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, οι λέξεις από «τσο και τσι» είναι από το http://www.greek-language.gr, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, χρηματοδοτείται από την ΕΕ και υλοποιείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας.

Μάλιστα, κάλεσε τους followers του στο Twitter να προσθέσουν ρήματα, αν θέλουν, εκτιμώντας πώς ίσως προκύψει έτσι μια «ωραία» και ίσως «παιδευτική ιστορία».

Πάντως, αν και δεν έχει απαντήσει ανοιχτά σε ποιους αναφέρεται, είναι πολύ πιθανό τα νέα του τιτιβίσματα να είναι εμπνευσμένα από τη χθεσινή επεισοδιακή ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή.