Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ με επίκεντρο το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» αλλά και τον Νίκο Γιαννόπουλο, το ιδρυτικό στέλεχος της συνιστώσας «Ρόζα» που υπογράφει τον πρόλογο του βιβλίου.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου επανήλθε σήμερα με αφορμή την ανάρτηση τοποθέτησης του Δημοσθένη Παπαδάτου Αναγνωστόπουλου, μέλους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Δ. Παπαδάτος – Αναγνωστόπουλος, σπεύδει να διαφημίσει το βιβλίο του αρχιτρομοκράτη και κατ’ εξακολούθηση δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα. Πλέκει, ταυτόχρονα, το εγκώμιο του συντρόφου του Ν. Γιαννόπουλου που προλογίζει το βιβλίο. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πλέον να προσποιείται πως δεν βλέπει και δεν ακούει. Τα ψέματα τελειώνουν. Είναι υποχρέωσή του να πάρει θέση. Άμεσα και έμπρακτα», ανέφερε η κ. Ασημακοπούλου.

«Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη ΝΔ στον “εμφυλιοπολεμικό” της ξεπεσμό. Η χώρα έχει πολύ σημαντικότερα πράγματα να την απασχολούν, άλλο αν η ΝΔ κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει αυτό», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ.