Μία μέρα μετά τη δήλωσή της για το Νίκο Γιαννόπουλο με αφορμή το ότι προλογίζει το βιβλίο του Νίκου Κουφοντίνα, η Άννα Ασημακοπούλου εμμένει στις αρχικές της δηλώσεις.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζει: «Δυστυχώς, έχουμε αναγκαστεί να δούμε όλα τα οργανωτικά του ΣΥΡΙΖΑ μετά από αυτή την άρνηση, την οποία χαρακτηρίζω ως έλλειψη πολιτικού θάρρους. Αυτό βρήκαν να πουν για το γεγονός ότι υπάρχει ένας άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ που προλογίζει το βιβλίο; Η ουσία του θέματος είναι ότι ένας αρχιτρομοκράτης, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια και έχει σκοτώσει ανθρώπους βγάζει ένα βιβλίο, για το οποίο ο κ. Γιαννόπουλος και στο παρελθόν και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτηρίζουν πολιτικό κρατούμενο. Λένε ότι το βιβλίο αυτό που έχει να κάνει με τη 17Ν, είναι αστυνομική περιπέτεια», υποστήριξε.

Και πρόσθεσε: «Εμείς περιμένουμε να πουν τι γίνεται με το θέμα της τρομοκρατίας. Τελικά, δέχονται ότι η 17 Νοέμβρη είναι τρομοκρατική οργάνωση; Ο Κουφοντίνας είναι αρχιτρομοκράτης ή είναι πολιτικός κρατούμενος;», διερωτήθηκε.