Σε εξέλιξη είναι η συζήτηση στη Βουλή για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρέμβαση θα πραγματοποιήσουν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες και στη Βουλή εφαρμόζεται το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, που τίθεται από σήμερα σε ισχύ σχεδόν σε όλους τους κλειστούς χώρους. 

Οι συνεδριάσεις της Βουλής, τόσο των επιτροπών όσο και της Ολομέλειας, θα γίνονται με τους πάντες, υπουργούς και βουλευτές, να φορούν μάσκα. Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας αποδέχθηκε την σχετική οδηγία προστασίας της Υγειονομικής Μονάδας της Βουλής, όπου πρότεινε στις συνεδριάσεις της Βουλής, όπου συμμετέχει μεγάλος αριθμός βουλευτών, να είναι υποχρεωτική η μάσκα.

Την απόφαση ανακοίνωσε ο προεδρεύων Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης στην Ολομέλεια και με την έναρξη του νομοθετικού έργου όλοι οι βουλευτές, αλλά και οι υπουργοί φορούν μάσκα. Το ίδιο και στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, όπου επεξεργάζεται το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για τον ΟΔΙΠΥ.

Δείτε τις εικόνες

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.