Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς υπέβαλλε μήνυση κατά της δημοσιογράφου Ελευθερίας Κουμάντου ενώ απειλεί με μηνύσεις και αντάλλαξε βαριές εκφράσεις μέσω διαδικτύου και με το δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο.

Γράφει η Βίκυ Σαμαρά

Ερωτηθείς εάν η κυβέρνηση σχολιάζει τις μηνύσεις και απειλές μηνύσεων του βουλευτή κατά δημοσιογράφων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απάντησε: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για τον τρόπο του δημοσίου διαλόγου του κ. Μπογδάνου με δημοσιογράφους σε κοινωνικά δίκτυα, σε συνέχεια όσων έχουμε δει τις προηγούμενες ημέρες. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ένα δημοσίευμα, μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, για αυτό καλέσαμε άλλωστε και την κ. Γεροβασίλη να προβεί σε μηνύσεις για το Μάτι».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπογδάνος κινήθηκε νομικά κατά της κ. Κουμάντου για τη δημοσιογραφική κάλυψη και κριτική της παρουσίας του στην ίδια συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας κατά των προσφύγων με τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι την προηγούμενη εβδομάδα ερωτηθείς σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε απαντήσει πως: «Καθένας βουλευτής μπορεί να συμμετέχει σε μία εκδήλωση διαμαρτυρίας, εάν το επιθυμεί, όπως κάθε πολίτης».