Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο συγκεντρώσεις στην πλατεία Βικτωρίας με φόντο το προσφυγικό / μεταναστευτικό ζήτημα.

Κάτοικοι της περιοχής είχαν ετοιμάσει διαμαρτυρία εναντίον προσφύγων και μεταναστών και της γκετοποίησης που -σύμφωνα με τους ίδιους- υλοποιείται στην περιοχή.

Από την άλλη μεριά υπήρξε αντισυγκέντρωση από αντιφασιστικές – αντιρατσιστικές οργανώσεις, με αποτέλεσμα αυτήν τη στιγμή η Γ’ Σεπτεμβρίου είναι χωρισμένη στα δύο, καθώς ανάμεσα στις δύο συγκεντρώσεις έχουν μπει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και δύο κλούβες της ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο, δεν έλειψαν τα απρόοπτα στην πλατεία Βικτωρίας, καθώς το ένα από τα δύο πανό που είχαν οι κάτοικοι στα χέρια τους, έγινε… λάφυρο από την πλευρά των διαδηλωτών της αντισυγκέντρωσης και στη συνέχεια κάηκε.

Στην περιοχή μετάβησαν -ξεχωριστά- ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Ηλίας Κασιδιάρης, οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς την πλευρά των κατοίκων, με τους οποίους είχαν συνομιλίες. Μάλιστα, ο επικεφαλής των ΓΤΠ Ελλήνων δήλωσε ότι η παρουσία του εκεί είναι ακομμάτιστη.

Δείτε τις φωτογραφίες του newsbeast.gr:

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.