Επίθεση κατά του προκατόχου του και αντιπάλου του ξανά στη μάχη για το δήμο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, εξαπέλυσε ο Γιώργος Καμίνης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων υποστήριξε ότι παρέλαβε μια Αθήνα που βρισκόταν στην χειρότερη φάση της ιστορίας της μετά την Κατοχή, προσθέτοντας ότι «τα τελευταία χρόνια τα κόμματα φέρουν τετραετία ευθύνη για το πώς κατάντησαν τη χώρα. Όταν έχουμε υποψηφίους από κόμματα, αυτοί να κρίνονται από το τι μπορούν να προσφέρουν».

Όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις, ο κ. Καμίνης εξέφρασε στον ΣΚΑΪ την ικανοποίησή του για τα πρώτα ενδεικτικά αποτελέσματα, αλλά τόνισε ότι «έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας». Παράλληλα αναφέρθηκε και στους αντιπάλους του- υποψήφιους δημάρχους, τους οποίους, όπως είπε, σέβεται, αλλά δεν φοβάται.

Για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο είπε ότι είναι παλιός στην πολιτική ζωή ενώ για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη ανέφερε ότι τον καλοδέχεται στον προεκλογικό αγώνα, υπογραμμίζοντας ότι δεν συμφωνεί με τη θέση του για τον περιορισμό της αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης: «Η ανάπτυξη της αστυνομίας πρέπει να είναι ισόρροπη, και τα τελευταία χρόνια η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της».