Για «μια ακόμα νύχτα τρομοκρατίας και αστυνομικής αυθαιρεσίας» κάνει λόγο το ΜέΡΑ 25 αναφορικά με τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στα Εξάρχεια.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης, επιτίθεται στην ΕΛΑΣ και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αναφέροντας ότι  «οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οπλισμένοι με την αίσθηση ασυλίας και ακαταλόγιστου που τους έχει εμφυσήσει ο πολιτικός τους προϊστάμενος, έκαναν για μια ακόμα φορά επίδειξη ωμότητας και αυταρχισμού, πνίγοντας με χημικά μια ολόκληρη γειτονιά, και επιδιδόμενοι σε κυνηγητά και συλλήψεις στα τυφλά αναποδογυρίζοντας στο διάβα τους τραπέζια με έντρομους θαμώνες». Προσθέτει ότι τα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας από βίντεο και μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν το χθεσινό περιστατικό είναι πραγματικά αποκρουστικά και ντροπιαστικά.

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 υπογραμμίζει ότι «δεν μπορούμε να μη σκεφτούμε ότι όλα αυτά ήταν απλά μια πρόβα τζενεράλε για να εμπεδωθεί η «ανάγκη» που «δικαιολογεί» τις χουντικές διατάξεις για τις δημόσιες συναθροίσεις που ετοιμάζεται να περάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα μέσα της βδομάδας. Τα Εξάρχεια ήταν για μια ακόμα νύχτα το «δοκιμαστήριο» για πρακτικές που πολύ σύντομα θα ξαναδούμε στην Πανεπιστημίου, στο Σύνταγμα, στην Ερμού, στο Μοναστηράκι, στην καρδιά της πόλης όπου συναθροίζονται οι πολίτες κάθε φορά που μια εθελόδουλη κυβέρνηση ετοιμάζεται να αλλάξει τις ζωές τους προς το χειρότερο».