Εντυπωσιασμένος από την κινητοποίηση για την Κεφαλονιά ο Φούχτελ

Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18:47
06/02/2014
Εντυπωσιασμένος από την κινητοποίηση για την Κεφαλονιά ο Φούχτελ
2
loading

Εντυπωσιασμένος από την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού μετά τους σεισμούς στην Κεφαλονιά, δήλωσε ο Γερμανός υφυπουργός Αναπτυξιακής Συνεργασίας και εντεταλμένος της Καγκελαρίου Μέρκελ για την Ελληνογερμανική Συνέλευση Χοακίμ Φούχτελ, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν την Ελληνογερμανική συνεργασία σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στους σεισμούς στην Κεφαλονιά.

Ο κ. Φούχτελ σημείωσε ότι στη γερμανική αποστολή υπάρχουν ειδικοί στην αντιμετώπιση καταστροφών, εκπρόσωποι από φορείς παροχής τεχνικής βοήθειας και υποστήριξης καταστροφών και εκπρόσωποι του πυροσβεστικού σώματος.

Και πρόσθεσε:

«Οποιαδήποτε υποστήριξη μπορούμε εμείς να παράσχουμε στο πλαίσιο των δικών μας αρμοδιοτήτων στους δήμους, όσον αφορά τεχνογνωσία και οποιαδήποτε μορφή υποστήριξης, θα το πράξουμε. Νομίζω ότι στο πλαίσιο της ανταλλαγής τεχνογνωσίας θα μπορέσουμε όχι μόνο στην τωρινή κατάσταση, αλλά και ευρύτερα να έχουμε μια τέτοια ανταλλαγή».

Ο κ. Μιχελάκης από την πλευρά του επισήμανε ότι ο κ. Φούχτελ υποσχέθηκε πως θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στο νησί.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για την Κεφαλονιά

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar meteoriths

    ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΕΠΑΘΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗ , ΟΛΟΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΗΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

  2. avatar Thanatos

    ΚΟΡΙΤΣΙΑ...... Ο ΦΟΥΧΤΕΛ.....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει