«Επανεξετάζεται το όλο νομοθετικό πλαίσιο χορήγησης αδειών σε κατάδικους»

Αθανασίου: Η άδεια δεν μπορεί να μετατρέπεται σε μέσο αμφισβήτησης των θεσμών


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:20
07/01/2014
«Επανεξετάζεται το όλο νομοθετικό πλαίσιο χορήγησης αδειών σε κατάδικους»
6
loading

Επανεξετάζεται το όλο νομοθετικό πλαίσιο χορήγησης αδειών σε κατάδικους και ειδικά για εκείνους που έχουν καταδικαστεί για συμμετοχή τους σε τρομοκρατικές οργανώσεις, κ.λπ., τόνισε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, μετά τη μη εμφάνιση του κρατουμένου Χριστόδουλου Ξηρού στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, κατά τη διάρκεια της άδειας που είχε λάβει από το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού.

«Το ευεργέτημα της άδειας των κρατουμένων, που προβλέπεται από τους ευρωπαϊκούς σωφρονιστικούς κανόνες και τον Σωφρονιστικό Κώδικά μας, δεν μπορεί να μετατρέπεται σε μέσο αμφισβήτησης των θεσμών της χώρας και υπονόμευσης της αντεγκληματικής πολιτικής της. Επανεξετάζουμε το όλο νομοθετικό πλαίσιο χορήγησης αδειών σε κατάδικους και ειδικά της συγκεκριμένης κατηγορίας κρατουμένων» δήλωσε ο κ. Αθανασίου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Palaiologos

  Κάλιο αργά παρά ποτέ!!!!!!

 2. avatar giannis alex

  Παραιτήσου .

 3. avatar JB

  ΤΟ ΠΟΥΛΆΚΙ ΠΈΤΑΞΕ........ΤΏΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΊΤΑ.....ΜΗΝ ΠΕΙΡΆΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΊΟΥΣ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ....

 4. avatar sailor

  Μ αρέσει που οι ίδιοι δεν αφήσαν τον μιχαλολιάκο να παραστεί με συνοδεία σε ψηφοφορία στη Βουλή.....ως ύποπτο φυγής αλλά τον Ξηρό και του Μαζιώτη....δεν τους θεώρησε κανείς ύποπτους φυγής...χαχαχαχαχαχ.....είστε τραγέλαφοι!!!!η σαπίλα της αναρχοαπλυσιάς μάλλον έχει επηρεάσει και τη δικαιοσύνη!!!!

  1. avatar Ydraios

   ότι μας αξίζει έχουμε αδερφέ,δυστηχώς!!Στο χέρι μας είναι να τους στείλουμε στο ..............................................!!

 5. avatar M.L Gore

  Τώρα ....καληνύχτα !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει