Σκληρή επίθεση στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα και βουλευτής, Ανδρέας Λοβέρδος, χαρακτηρίζοντάς τον «ανύπαρκτο υπουργό» στα δημόσια οικονομικά.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε στον Real Fm και σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τις δημεύσεις περιουσιών και τις προφυλακίσεις πολιτών που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα χρέη, ανέφερε: «Ο κ. Στουρνάρας δεν λέει ψέματα για τα δημόσια οικονομικά αλλά είναι ανύπαρκτος για τα δημόσια οικονομικά. Είναι απαράδεκτος στο συγκεκριμένο θέμα».

«Ο κ. Στουρνάρας είναι ένας ανύπαρκτος υπουργός στην καθημερινή οικονομία», δήλωσε.

Παράλληλα ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε και στην κόντρα του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας:

«Η τροπολογία του υπουργείου Υγείας πρέπει να ψηφιστεί. Τα καλά της είναι περισσότερα από τα κακά της. Η αδυναμία να ελέγξουν τον όγκο της συνταγογράφησης τους οδηγεί σε περισσότερη μείωση της τιμής. Στο προκείμενο, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λάθος», είπε προσθέτοντας: «Θεωρώ ότι η συζήτηση στη Βουλή θα είναι άγονη. Η εκτίμηση των αριθμών λέει ότι δε θα περάσει η πρόταση αυτή. Αν περνούσε θα είχαμε μια επανάληψη ενός show πολιτικού που δεν θα οδηγούσε κάπου. Από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κόσμος περιμένει κάτι καλύτερο και όχι την επανάληψη των κακών στιγμών του δικομματισμού», είπε για την πρόταση εξεταστικής επιτροπής και ξεκαθάρισε: «Θα ψηφίσουμε εναντίον της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ».