Στη γραφική Γκούρα Κορινθίας με φίλους θα βρεθεί για τα Κούλουμα σύμφωνα με αποκλειστικές και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο τέως πρωθυπουργός θα επιδιώξει να αποδράσει έστω και για μερικές ώρες από την Αθήνα, αφήνοντας κατά μέρος την καθημερινότητα και τις πολιτικές υποχρεώσεις. Εάν μάλιστα ευνοήσει ο καιρός να δοκιμάσει, γιατί όχι, να πετάξει και χαρταετό όπως το έχει πράξει και παλαιότερα.

Η Γκούρα είναι ένα μικρό ορεινό χωριό, κτισμένο στις πλαγιές του όρους Κυλλήνη (Ζήρεια) σε υψόμετρο 1.200 μέτρων νοτιοδυτικά της Κορίνθου, με μόνιμους κάτοικους περίπου 250 άτομα, κάτι που σημαίνει ότι ο κ. Τσίπρας θα επιδιώξει την απομόνωση.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι εάν και κατά πόσο θα συναντηθεί στην Κορινθία και με τον φίλο του τέως υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, ο οποίος διατηρεί εξοχικό στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, αν και η απόσταση μεταξύ των δύο περιοχών δεν είναι κοντινή, καθότι απέχουν γύρω στα 100 χιλιόμετρα, ήτοι μιάμιση ώρα δρόμο με το αυτοκίνητο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.