Ποιος πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετέχει στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021»

Είναι έτοιμος να συνδράμει με την εμπειρία το στο μεγαλεπίβολο εγχείρημα για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19:22
06/11/2019
Ποιος πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετέχει στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021»
6
loading

Πρόταση να συμμετάσχει στο εγχείρημα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» που συστήνεται προκειμένου να οργανώσει τις επετειακές εκδηλώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 δέχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ένα σημαίνων στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που φέρουν και την ιδιότητα του πανεπιστημιακού.

Όπως μαθαίνουμε η Επιτροπή προσέγγισε τον κ. Κωνσταντίνο Τσουκαλά, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2015 που ο ΣΥΡΙΖΑ ανήλθε στην εξουσία, είχε τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος και βέβαια εξελέγη.

Ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών και ομότιμος καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, βλέπει θετικά την προοπτική να συνδράμει στο μεγαλεπίβολο εγχείρημα με την εμπειρία του, το οποίο ως γνωστόν τελεί υπό την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου.

Την ίδια ώρα είναι εξαιρετικά αμφίβολο εάν θα συμμετάσχει τελικά στην Επιτροπή ο καθηγητής νεώτερης ιστορίας του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αντώνης Λιάκος, ο οποίος είναι σύντροφος της τέως υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Όλοι αυτοί

  Θα μας πούνε για νέους \"συνωστισμούς\". Η μουσουλμανοποίηση της χώρας συνοδεύεται από τους ιδεολογικούς καθοδηγητές της \"αρμονικής συνύπαρξης\". Μέχρι να αντιδράσει ο λαός.

 2. avatar Social Distortion.

  Τι δουλειά εχει ενα κουμμουνι. Αυτοί σιχαθνονται οτιδήποτε Ελληνικό.

  1. avatar ξεπετας

   στο λαγούμι γρήγορα!!

 3. avatar La Makhnovtchina

  Νεποτισμού και οικογενειοκρατίας γωνία το έκαναν κι αυτό το μαγαζάκι.

 4. avatar PANKO

  Τα μεγάλα \"φαγοπότια\" πσντα είναι...διακομματικά...

 5. avatar Συνομωσιολόγος

  Ειλικρινά αρχίζω και φοβάμαι τις προδοσίες που έρχονται και θα τις καμουφλάρουν με αυτό το εγχείρημα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»...
  Δεν έχω άλλα λόγια...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει