Τσίπρας: Αέρας κοπανιστός όσα έλεγε η ΝΔ προεκλογικά

«Η κυβέρνηση αντί να λύνει τα πραγματικά προβλήματα κάνει επιχειρήσεις- σκούπα στα αγαπημένα της Εξάρχεια»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
7:00
23/10/2019
Τσίπρας: Αέρας κοπανιστός όσα έλεγε η ΝΔ προεκλογικά
39
loading

«Τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα τον μεταμορφώσουμε σε μία παράταξη μαζική λαϊκή σε ένα κόμμα μαζικό λαϊκό, δημοκρατικό χωρίς να βάζουμε face control σε όποιον έρχεται στις συγκεντρώσεις μας και στις οργανώσεις μας, διότι τώρα ξεκινάμε μία νέα μεγάλη πορεία ανασυγκρότησης, πορεία προς το λαό και θέλουμε να αντιστοιχίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ τον κοινωνικό με τον ΣΥΡΙΖΑ τον κομματικό» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας χθες το βράδυ από την πόλη του Ρεθύμνου τελευταίο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

Ο κ. Τσίπρας είπε πως η παράταξη του, έβγαλε τη χώρα από τη χρεοκοπία και είναι μία παράταξη που ήρθε για να μείνει γιατί είναι η μόνη και αυτή που συγκρούστηκε με το παλιό πολιτικό σύστημα και σήμερα βρίσκεται στη θέση της αντιπολίτευσης. «Να ξέρετε όλοι ότι εμείς αντιμετωπίζουμε αυτή την ετυμηγορία του λαού όπως λέει και η παροιμία, κάθε εμπόδιο για καλό, που σημαίνει πως θα αξιοποιήσουμε αυτό το χρόνο για να γίνουμε σοφότεροι από τις εμπειρίες που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως για να προετοιμαστούμε το διάστημα αυτό που έχουμε μπροστά μας, όχι για να ξαναγυρίσουμε στις θέσεις εξουσίας, αλλά για να αποδείξουμε πως έχουμε σχέδιο, ξαναγυρνάμε με πρόγραμμα για την προοδευτική διακυβέρνηση της επόμενης ημέρας, για να οδηγήσουμε τη χώρα και τον ελληνικό λαό σε μία πορεία κοινωνικής δικαιοσύνης και προκοπής».

Είπε επίσης μιλώντας για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι όλα όσα έλεγε προεκλογικά ήταν «…αέρας επικοινωνιακός και αέρας κοπανιστός. Όλα όσα έπαιζαν και προπαγάνδιζαν πριν τις εκλογές, όλα όσα είπαν στον ελληνικό λαό, από την ανάπτυξη που θα ερχόταν με φόρα 4% όπως έλεγαν την επόμενη μέρα, μέχρι τις φοροελαφρύνσεις στη μεσαία τάξη που όσο τις είδατε εσείς άλλο τόσο τις είδαμε και εμείς, μέχρι τις λύσεις που θα έφερναν με μιας στο προσφυγικό. Μέχρι και για τα μεγάλα ζητήματα της καθημερινότητας που όμως δεν χρειάστηκε να περάσουν ούτε 100 μέρες για να διαψευσθούν αυτές οι μεγάλες προσδοκίες όπως και ότι το ωραίο σύνθημα για το επιτελικό κράτος δεν είναι τίποτε άλλο από την επιτελική ανικανότητά τους». Βλέπουμε είπε ο Αλέξης Τσίπρας στους συγκεντρωμένους πολίτες πως όλες αυτές τις μέρες, μέρα με τη μέρα γίνονται πράγματα που αν γινόντουσαν επί της δικής του διακυβέρνησης δεν θα είχε αφήσει το μιντιακό σύστημα σε κλαρί χλωρό την κυβέρνηση. «Σήμερα όμως υπάρχει μία απόλυτη σιωπή, αυτά τα βλέπουμε και έχουμε επίγνωση της πραγματικότητας. Όπως βλέπουμε και μία χώρα η οποία ενώ ξανακέρδισε επί των ημερών μας, όχι μόνο την οικονομική της αυτοδυναμία τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και τη δυναμική της στη γεωπολιτική σκακιέρα, μία χώρα που απέκτησε ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στα Βαλκάνια και στη νοτιοανατολική Ευρώπη, βλέπουμε να γίνεται ξανά μία χώρα η οποία δεν παίζει παρά μόνο ρόλο κομπάρσου στις διεθνείς εξελίξεις, που είναι κρίσιμες και δραματικές στην ευρύτερη περιοχή. Με την Τουρκία να βρίσκεται στη Συρία και να βομβαρδίζει αμάχους και με πολεμικά πλοία δεκάδες εντός της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης της Κύπρου με γεωτρύπανα, να τρυπούν εντός της ζώνης αυτής και ταυτόχρονα βλέπουμε εξελίξεις στα Βαλκάνια και τη χώρα μας να είναι απούσα από αυτές τις εξελίξεις. Βλέπουμε να ξαναβυθίζουν αυτήν την περιοχή στην αστάθεια και την αβεβαιότητα και εμείς να είμαστε απόντες», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ομιλία του έκανε λόγο για φωτογραφικές τροπολογίες από την κυβέρνηση Μητσοτάκη «…σε φίλους επιχειρηματίες με αναπτυξιακό νόμο, βλέπουμε την πλήρη κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, βλέπουμε την κατάργηση της ελπίδας για αύξηση του κατώτατου μισθού όπως είχαμε προγραμματίσει εμείς τα προηγούμενα χρόνια ώστε να στηριχθούν οι αδύνατοι συμπολίτες μας. Βλέπουμε την κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων αλλά βλέπουμε και την ανικανότητα στο προσφυγικό. Όταν εμείς αφήσαμε τη Μόρια με 5.500 ανθρώπους σήμερα βλέπουμε να υπάρχουν 13.000 άνθρωποι και μάλιστα λένε ότι το πρόβλημα ήταν, ο ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπουμε επίσης την προσπάθειά τους στη σημερινή κυβέρνηση να συγκαλύψουν ένα τεράστιο σκάνδαλο στο χώρο της υγείας του φαρμάκου το σκάνδαλο της novartis και μιλάνε για σκευωρία και ταυτόχρονα βλέπουμε μία κυβέρνηση που διακρίνεται από ένα ιδιότυπο νέο συντηρητισμό και από διάθεση καταστολής», ανέφερε επισημαίνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση θέλει με επικοινωνιακό τρόπο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και αντί να λύσει τα προβλήματα που αφορούν τη διαβίωση των ανθρώπων που έρχονται στα νησιά της χώρας, κάνει επιχειρήσεις-σκούπα στα αγαπημένα της Εξάρχεια: «… εκεί που αδειάζουν καταλήψεις κτηρίων όπου μέσα υπάρχουν πρόσφυγες μανάδες και παιδιά».

Αναφερόμενος στη περίπτωση απαγόρευσης νέων κάτω των 18 ετών να παρακολουθήσουν την ταινία Τζόκερ ο Αλέξης Τσίπρας, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, είπε χαριτολογώντας πως ένας σύντροφος από τους παρευρισκόμενους, θέλοντας να διακωμωδήσει την κατάσταση ζήτησε όσοι είναι κάτω των 15 ετών να φύγουν. «Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι τελικά έχουμε μία κυβέρνηση Τζόκερ διότι πρώτα από όλα είναι σαν να έπιασαν το τζόκερ μιας και αφήσανε τη χώρα χρεοκοπημένη διαλυμένη, με ανεργία που είχε φτάσει το 28% μία χώρα που δεν είχε να πληρώσει συντάξεις, με ένα χρέος αρρύθμιστο που δεν είχαν καμία ελπίδα να βρουν λύση να το ρυθμίσουν και να βγουν από τα μνημόνια και μετά από 4,5 χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι που χρεοκόπησαν τη χώρα αναλαμβάνουν να διαχειριστούν μία χώρα που έχει ρυθμισμένο το χρέος 37 δισεκατομμύρια ευρώ στα δημόσια ταμεία και αυτό να είναι Τζόκερ». Είπε ότι η κυβέρνηση παρέλαβε μία οικονομία που τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν φοροελαφρύνσεις στοχευμένες όμως δυστυχώς, «…εκεί που αυτοί θέλουν ενώ εμείς θέλαμε οριζόντια διανομή των πλεονασμάτων στον πληθυσμό και όχι μόνο στο μεγάλο κεφάλαιο. Βεβαίως μας παρουσιάζουν τα έτοιμα χρήματα που διαχειρίζονται αυτό το διάστημα ως δικά τους, προερχόμενα από αυτή την κυβέρνηση που φαίνεται πως έπιασε το τζόκερ». Αυτή η υπόθεση σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα δείγμα ακραίου νεοσυντηρητισμού, «… που μας γυρνάει στη δεκαετία του 50 και δεν είναι δυστυχώς το μόνο κρούσμα ακραίου νέο συντηρητισμού».

Σχετικά με την υπόθεση novartis ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «…την ώρα που τα ελληνικά μέσα δεν αφιερώνουν ούτε πέντε λεπτά για να αναδείξουν το σκάνδαλο, ένας ελβετικός τηλεοπτικός σταθμός με ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας μιάμισης ώρας ασχολείται αποκλειστικά με την Ελληνική πτυχή του προβλήματος, του παγκόσμιου σκανδάλου της novartis. Και εκεί που θέλουν να μας πείσουν από τη Νέα Δημοκρατία ότι είναι σκευωρία και για όλα φταίει ο Ρασπούτιν, ξαφνικά βλέπουμε στις οθόνες της ελβετικής τηλεόρασης τον Φρουζή τον επικεφαλής της novartis στην Ελλάδα να βγαίνει και να αποκαλύπτει πως χρημάτιζε πολιτικούς και ταυτόχρονα βλέπουμε τον κύριο Γεωργιάδη, να βγαίνει και να παραδέχεται ότι η novartis μπορεί να χρημάτιζε γιατρούς και πολιτικούς αλλά ταυτόχρονα έσωσε και ζωές». Σήμερα αναρωτιέμαι είπε ο κ. Τσίπρας αν ο κύριος Γεωργιάδης «…θα βγει να μας πει η novartis ποιους πολιτικούς χρημάτιζε και τι ακριβώς γνωρίζει ο ίδιος και γιατί δεν το λέει. Αναρωτιέμαι αν θα τη δώσει την απάντηση ο ίδιος ο κύριος Γεωργιάδης ή ο κύριος πρωθυπουργός, ο οποίος μας παρουσιαζόταν ως μεγαλόθυμος που δεν έστειλε και εμένα στην προανακριτική επιτροπή, μας έκανε δηλαδή μεγάλη χάρη μιας και έλεγε πιο πριν ότι εγώ, ήμουν ο αρχισκευωρός της σκευωρίας. Η μοναδική σκευωρία του σκανδάλου ήταν ότι προσπάθησαν να μιλήσουν για σκευωρία και όχι για σκάνδαλο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον κόσμο να έρθει κοντά στις οργανώσεις αλλά και στον τόπο τον διαδικτυακό, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διότι «…πλέον η ζωή μας έχει αλλάξει, επικοινωνούμε όλοι, ενημερωνόμαστε συντονιζόμαστε με ένα κινητό τηλέφωνο ή με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και αυτή είναι μία πραγματικότητα. Γιατί λοιπόν να μην μπορούμε μέσω του διαδικτύου να συντονίζουμε την πολιτική μας δράση, γιατί να μην μπορούμε να καταθέτουμε τη γνώμη μας και να ψηφίζουμε αν χρειαστεί μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», αναρωτήθηκε και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους, στο δύσκολο στοίχημα που πιστεύει ότι θα πετύχει και έχει βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ, όλοι «…να το αγκαλιάσετε και για αυτό σας καλούμε να καλέσετε και εσείς τόσους και άλλους τόσους πολίτες δημοκρατικούς και προοδευτικούς που δεν μας ενδιαφέρει αν κατάγονται από την αριστερά, αν ψήφιζαν από γεννησιμιού τους αριστερά, αν συμφωνούν στο 100% μαζί μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αν συντονίζονται μαζί μας με τις δικές μας αξίες και προτάγματα, αν συντονίζονται με τις δικές μας επιδιώξεις». Και μία βασική επιδίωξη τόσο του ίδιου όσο και του κόμματος τους είναι όπως ανέφερε, «Να πάμε ένα λιθαράκι προς τα μπρος την υπόθεση της χώρας και της προόδου της χώρας, να δημιουργήσουμε συνθήκες προκοπής και κοινωνικής δικαιοσύνης».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

39
σχόλια
 1. avatar Άσε ρε μεγάλε..

  Το έχεις κάψει..

 2. avatar Αριστερος ειμαι κι ο,τι θελω λεω.

  Θελω να γελασω μ`αυτα, που με θρασος ξεστομιζει, αλλα απο τα νευρα μου δε μπορω γμτ!! Οσο παει και χειροτερευει η κατασταση του.

 3. avatar .;.

  Αέρας κοπανιστός όσα έλεγε η ΝΔ προεκλογικά
  και δώρο μια γραβάτα για τα ψέματα της
  εμείς τους γλεντάμε πάντος τους δεξιούς

  1. avatar @.;.

   Θα καταγγείλουμε το μνημόνιο και μετά θα κάνουμε ένα ωραίο εικονικό δημοψήφισμα.

 4. avatar tboni2

  Ο φασίστας που έκανε προληπτικές συλληψεις που γέμισε την Ελλάδα λαθροεισβολεις αφού το 2015 τους έστειλε κάλεσμα ότι η Ελλάδα δεν έχει σύνορα και τους δέχετε ολους, ο τσιπροφασιστα που ξεπούλησε την Μακεδονία και όλη την δημόσια περιουσία του ελληνικού λαου που διόρισε στο δημόσιο τη γυναίκα του όλο το σόι του και τα κομματοσκυλα του φασιστοσυριζα. Ο άνθρωπος που αποκαλούσε ακροδεξιός και ανόητο οχλο όποιον διαφωνούσε μαζί του κυκλοφορεί ανάμεσα μας και παρίστανε πάλι τον αριστερό για να ξεγελάσει πάλι κάποιους αφελείς συμπολίτες μας έτσι ώστε να ξανακυβερνηση και να αποτελειώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες. ΚΛΕΊΣΤΕ ΦΥΛΑΚΉ ΤΟΝ ΦΑΣΊΣΤΑ ΝΑ ΓΛΥΤΏΣΟΥΜΕ!!

  1. avatar @tbonis

   Γιαυτα τα σοβαρα που λεει ο φιλος πιο κατω , οτι μας χρεωσαν οι κλευτες 350 δις και πρεπει να τα πληροσουμε , δεν σε βλεπω να ζητας να μπει κανεις φυλακη. Γραφικό ανθρωπακι και [...] εισαι τελικά.

   1. avatar @tbonis

    Ο φίλος χάνει λάδια και βαλβολίνες.

 5. avatar Πάνθηρας

  Παλαιότερα μας τα ζάλιζε ότι δήθεν μας έβγαλε από τα μνημόνια, τώρα υποστηρίζει ότι μας έβγαλε από την χρεοκοπία. Αλήθεια πως βγαίνει κανείς από την χρεοκοπία;
  Συνήθως δεν ξέρει τι λέει νηφάλιος, τώρα που τον σακάτεψαν στις ρακές τον τελείωσαν.
  Φωτογραφίες με κόσμο δεν υπάρχουν. Πάλι θα ήταν μόνος του με την δεκάδα που τον ακολουθεί.

 6. avatar Γεροτσολιας

  Τσιφτη! Γεροτσολιας

 7. avatar ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ Η ΒΙΔΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ!

  ΙΔΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ!
  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΕΙΣΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,
  ΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΜΕΝΟΣ ,ΩΣ '' ΕΛΛΗΝΑΣ''(ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ)

 8. avatar Βελουχιώτη αρης

  Τα νέα που μας έφερες μας χαιδεψαν τ αυτιά μα απέχουν πολύ απ την αλήθεια.

 9. avatar hgty

  Πες ρε μεγάλε ακροαριστερέ επαναστάτη ότι εσύ θα παίζεις τα νταούλια και οι δανειστές θα χορεύουν. Πες και ένα ''go back Merkel''.

 10. avatar 1+1

  Oλα αυτά που γραφετε αγαπητοι φιλελεδες, εθνίκια και φιλελέρες ,
  οτι δλδ ειναι ψευτης ο Αλιεξης, ανικανος, kolotoumpas και ανεπαρκης να τα δεχτω ως ενα βαθμό.
  Αλλα για ενα πραγμα δεν εχει ευθυνη και αυτό ειναι η λεηλασια και η χρεοκοπια της χωρας μας που εγινε απο Πασοκ κυριως και δευτερευοντως απο τή ΝΔ και το αποτελεσμα αυτης ειναι οτι πλεον χρωστά το κρατος μας να αποπληρωσει 365 .000.000.000.000 € ή αν προτιματε 365 δις που αντιστοιχουν για τον καθε ενα εκ των 3.700.000 κατοικων της μπανανιας μας ,που ειναι φοροδοτικά ικανοί συμφωνα με προσφατη μελετη ,να πληρωσουν 98.000 Ευρω το ατομο αναλογικά βεβαίως ,μεσα στα επομενα 10 -15 χρόνια. Αυτα εχουν σημασια και οχι οι σαχλαμαριτσες για αγραμματος, τσαρλατανος, απατεωνας και πουληταρι κτλ..!
  Οταν θα αρχισετε και πολυ συντομα να πληρωνετε εθνικια εσεις και τα παιδιά σας που δεν φταινε ,θα θυμηθειτε τοτε ποιοι ειναι φταιχτες και τα [...] με τους Μολλιερους, τα 116 ακινητα, και τις οφ σορς και τις καταθεσεις των υπουργων στην Ελβετια απο τα κλεμμενα της Νοβαρτις.
  Και επειδη εγω δεν ειμαι εθνίκι να γραφω μπουρδες, διαβαστε τσ φυλλο 203 της Κυριακατικης Κοντρα 15/7/18 για τα 5 εκατ € που βρεθηκαν σε ξενη τραπεζα σε [...] και ο αναφερόμενος στο δημοσίευμα το εκανε γαργαρα και ουτε μηνυση δεν τους εκανε. !!
  Και σήμερα δεν θα σας πω για τα 455 εκατ € που αρπαξαν οι τιμιοι πολιτικοι σας απο τις τραπεζες ταχα για δανεια και τα εξαφανησαν και δεν βγαζετε [...] ουτε αχνα.!

  1. avatar Η ΛΕΞΗ ”ΕΘΝΙΚΙ” ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΣ

   ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΘΝΟΣ, ΠΟΥ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ.
   ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΕΡΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΑ;;;
   ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ
   ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

   1. avatar 1+1

    Εθνικια δεν θεωρώ κατ´εμέ ολους οσους ψηφιζουν τη Νδ , την οποια και εγω ψηφιζα και σαν νεος ημουν και ενεργό μελος στην ΕΡΕ κυριως και τελευταια μαλιστα φορά την ψηφισα το 2005 επι ολιγιστου της Ραφήνας.!!
    Αλλο νεοδημοκρατης ή φιλελές και αλλο εθνικι , που θεωρώ οτι ειναι αυτός που δεχεται αδιαμαρτυρητα να τον κλεβουν ,να παιρνουν τις μιζες τους και να αρπαζουν τα εκατομμυρια απο τα δανεια καποιοι πολιτικοί, χωρις αυτος να ενοχλειται και χωρις να διαμαρτυρεται βρισκονας το και απολυτα φυσικο.!!
    Μπορει κανεις να κατηγορησει τον Λατση, την Γιαννα , τον Βαγγελα ή τον Βαρδή και ολους τους λοιπους πλουτοκρατες που στηριζουν και βοηθουν την Famiglia. ??

  2. avatar @1+1

   Άμα το λέει η κυριακάτικη κόντρα, μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

   1. avatar 1+1

    Σε εμενα αγαπητέ,εαν τυχαινε και μια οποιαδηποτε φυλλαδα, που δυστυχως γί´αυτον δεν ηταν η μονη και εγραφε οτι ειμαι μιζαδορος, ενώ ημουν εκλεγμένος στη Βουλη με τις ψηφους μιας μεριδας Ελληνων, σιγουρα δεν θα εκανα το κοροιδο..!!

    1. avatar @1+1

     Δεν θα έκανες το κορόιδο γιατί χωρίς αμφιβολία είσαι το μεγαλύτερο.

     1. avatar 1+1>>>>@1+1

      Οποιος εχει εστω λιγο μυαλο αντιλαμβανεται ποιος απο τους δυο ειναι το κοροιδο και γιαυτό και δεν βαζει ποτε ενα νικ ,γιατι ντρέπεται και ο ιδιος γιαυτά που γραφει..!!

     2. avatar @1+1>>>>@1+1

      Δηλαδή πρωταγωνιστείς και στη παράσταση ''ο καραγκιόζης Εθ-nick''.

  3. avatar Σωτηρης Κ.

   Καλα κανεις και του τα ριχνεις, αλλα μη περιμενεις να καταλαβουν ,αφου τα ιδια μυαλα θα συνεχεισουν να διαθετουν. .

 11. avatar Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ τώρα

  Δεν τήρησε ούτε την κεντρική υπόσχεση του για ενιαία οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%! Αντί για αυτό εφάρμοσε αυτούσιο το πρόγραμμα μείωσης του ΣΥΡΙΖΑ! Με κλιμάκωση της μείωσης από 10%!

 12. avatar po po po

  Τι κόμπλεξ έχεις ρε κομπλεξάρα....!!! Πώ πω πω... Λίγη ντροπή δεν βλάφτει!

 13. avatar Θορπ.

  άνθρωπε ανόητε γιατί θέλεις τα ώτα μας τα βασανίζεις με γρίφους και τερτίπια προσπαθεις για να ξεφυγεις

 14. avatar Social Distortion.

  Να λέει καποιον ψεύτη ο άνθρωπος που έχει κάνει το ψέμα συνώνυμο με το όνομά του και έχει κάνει διεθνή πολιτικό όρο την Kolotoumba, αξία ανεκτίμητη!

  1. avatar @social distorion

   Για εσενα νομιζω οτι τα γραφει τα πιο πολλα ο ο λου χου αει και βλεπω ομως να παριστανεις και πάλι το παπί.

 15. avatar μην ανησυχείς

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ/ΣΑΣ ΦΘΑΣΕΙ.

 16. avatar Τειρεσίας

  Και ποιος τα λέει αυτά!!!!!!!! Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!!!!!

 17. avatar Απορος

  Το παληκαρι ειναι οπλοπολυβολο ψευδους τα 95/100 αυτων που λεει ειναι ψευδη η μισρς αληθειες αυτον τον τυχοδιωκτη ξαναψηφισαν 31/100 του λαουτζικου που καταπινει παραμυθια που χαιδευουν τα αυτια του γιαυτο αυτη η χωρα ειναι αξια της μοιρας της θυμα της αριστεροφαντασμενης ιδεοληψιας .ο τυπος που θα επαιζε το νταουλι και θα χορευαν οι αγορες που θα αλλαζε την ευρωπη που εξυμνουσε τον μαδουρο τον πουτιν κλπ δικτατορισκους και που στο τελος σκευωρουσε κατα των πολητικων του αντιπαλων μεσω ρασπουτιν και θανου εχει το θρασος να μας δουλευει προς ιδιο οφελος αγκαλια με τον καλογριτσα κοκκαλη και παναγοπουλου ουε ημιν φαρισαιοι ...

 18. avatar Χαχα22

  Το οτι απο ολα....τον πειραξαν τα Εξαρχεια...αποδυκνυει ποιους προστατευε τοσο καιρο που δεν εκανε τίποτα στα εξαρχεια...

 19. avatar έκανε το ΟΧΙ των Ελλήνων ΝΑΙ

  Τσίπρας: Αέρας κοπανιστός όσα έλεγε η ΝΔ προεκλογικά.

 20. avatar Sotiris

  Απλά πολιτικά σκουπίδια, που η βλακεία των Ελλήνων έδωσε βήμα για να λένε πομπώδεις ηλιθιομάρες, πομπώδη παραμύθια, κάνοντας το μαύρο άσπρο, ποντάροντας πάντα στην διχόνοια, στο διχασμό των Ελλήνων για να επιπλεύσει !
  Ελληνάρες ξυπνήστε !
  Ανεπίτρεπτο λαός με τόση ιστορία, τόσο αίμα, τόσους αγώνες, να δίνει βήμα σε τέτοια "πράγματα" ! !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει