Απέρριψε τη μία αγωγή και αποδέχθηκε εν μέρει τη δεύτερη το δικαστήριο, μετά τις προσφυγές του αδελφού του Γ. Παπανδρέου, Ανδρίκου, εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, έπειτα από τις καταγγελίες του τελευταίου για την υπόθεση των CDS.

Όπως αποφάσισε το δικαστήριο, ο Α. Παπανδρέου καλείται να καταβάλει 20.000 ευρώ δικαστικά έξοδα στον Π. Καμμένο, ενώ ο τελευταίος θα πρέπει να καταβάλει στον ενάγοντα το ποσόν των 30.000 ευρώ, και παράλληλα του απαγορεύεται να διατυπώνει εξυβριστικές ή απειλητικές εκφράσεις και κάθε φορά που τυχόν αυτό συμβεί, θα πρέπει να πληρώνει 500 ευρώ.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην απόφαση του δικαστηρίου:

«Συνεκδικάζοντας αντιμωλία των διαδίκων τις από 31-5-2011 και 19-11-2012 αγωγές. Απορρίπτει την από 31-5-2011 αγωγή.
Επιβάλλει σε βάρος του ενάγοντος τα δικαστικά έξοδα του εναγόμενου, συνολικού ποσού είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.
Δέχεται εν μέρει την από 19-11-2012 αγωγή.
Υποχρεώνει τον εναγόμενο να καταβάλει στον ενάγοντα το ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ, με τον νόμιμο τόκο από την επομένη της επίδοσης της αγωγής.
Απαγορεύει στον εναγόμενο να προσβάλει εφεξής τον ενάγοντα διατυπώνοντας για εκείνον, με δηλώσεις του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου και του διαδικτύου, εξυβριστικές ή απειλητικές εκφράσεις, ομοίου ή ανάλογου περιεχομένου με εκείνες που κρίθηκαν με την παρούσα απόφαση ως προσβλητικές της προσωπικότητάς του, με αναφορά ή αφορμή τα γεγονότα που απετέλεσαν αντικείμενο της παρούσας δίκης.
Απειλεί εναντίον του για την περίπτωση παράβασης της συγκεκριμένης απαγόρευσης και για κάθε φορά που τυχόν συμβεί χρηματική ποινή ποσού πεντακοσίων (500) ευρώ.
Επιβάλλει σε βάρος του εναγομένου μέρος των δικαστικών εξόδων του ενάγοντος, ποσού χιλίων εκατό (1.100) ευρώ.»