Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για «αλαζονεία» από μεριάς της Κουμουνδούρου λόγω των υψηλών ποσοστών που συγκεντρώνει στις δημοσκοπήσεις και τόνισε ότι «πρέπει να κατεβάσουν λίγο το καλάμι».

«Θα μου επιτρέψει ο κ. Βαρεμένος ότι η αρχική τοποθέτηση για τον κ. Κουβέλη, αν δει το βίντεο, για το τι είπε, έβγαλε μια απίστευτη αλαζονεία. Θα ψάχνει την ψήφο του ο Κουβέλης και αν θα βγει στις εκλογές. Υπενθυμίζω ότι μιλάμε για έναν εκπρόσωπο κόμματος που μέχρι πριν από μερικούς μήνες, πάλευε εάν θα περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ το 3% με 3,5%.

Κι επειδή από το 3,5% πήγε στο 27%, σαν να ζαλιστήκατε λίγο εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρετε, στις εκλογές δεν είναι μόνο προς τα πάνω η πορεία, είναι και προς τα κάτω. Λοιπόν, θα έλεγα “ας κρατήσετε λίγο την αλαζονεία χαμηλότερα. Βγάλτε λίγο το καλάμι, δεν χρειάζεται.”

Ο κ. Κουβέλης είναι ένας πολύ αξιοπρεπής πολιτικός. Υπήρξε στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ πολύ πριν από σας και προφανώς δεν μπορείτε να μιλάτε στην τηλεόραση έτσι γι’ αυτόν», ανέφερε χαρακτηριστικά.