Μετά το βίντεο – κάλεσμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου ο Αλέξης Γεωργούλης ανακοίνωσε πως πέντε άτομα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες, από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου, ο δημοφιλής ηθοποιός και ευρωβουλευτής μέσω βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για έμμισθη πρακτική άσκηση στο γραφείο του στις Βρυξέλλες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ελπίζω να μην σας έχω μπερδέψει με τις πολλές ανακοινώσεις και προσκλήσεις… ???????????? Σας προσκαλω στο γραφειο μου στις Βρυξελλες για μια ΕΜΜΙΣΘΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΆΣΚΗΣΗ πλήρους απασχόλησης. Η πρακτική άσκηση υπολογίζεται να ξεκινήσει τον Οκτωβριο και να διαρκέσει 3 μήνες, με πιθανότητα παράτασης. Αρμοδιότητες, προσόντα και λοιπές πληροφορίες θα βρείτε στον @georgoulisalexis_ep Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως 15 Σεπτεμβρίου. #europeanparliament #stagier #ευρωπαικοκοινοβουλιο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) στις

Σύμφωνα με τον Αλέξη Γεωργούλη, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ένα βιογραφικό σημείωμα, μια επιστολή προθέσεων, μια συστατική επιστολή και αποδεικτικά προηγούμενης εργασιακής εμπειρίας (προαιρετικό).

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές ως 15 Σεπτεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].