Θετική χαρακτήρισε για τον ελληνικό λαό τη μη είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

Μιλώντας στον Alpha είπε μεταξύ άλλων: «Το να βγαίνει έξω έχει καλώς. Το να είναι οριακό το αποτέλεσμα, το επόμενο βήμα είναι να πάει στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση της με τα εγκλήματα που έχει πίσω της».

Υπενθυμίζουμε ότι το 2012 στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο Ηλίας Κασιδιάρης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε επιτεθεί με μπουνιές και σφαλιάρες στη Λιάνα Κανέλλη.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα ποτήρι με νερό στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, μετά σηκώθηκε από την καρέκλα του, έβγαλε το μικρόφωνο του και κινήθηκε απειλητικά κατά της κ.Κανέλλη. Την χτύπησε με σφαλιάρες και μπουνιές και ο τηλεοπτικός σταθμός έκοψε την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον αέρα.

Δείτε εδώ τις εκλογικές περιφέρειες όπου καταποντίστηκε η Χρυσή Αυγή

Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019

Εθνικές Εκλογές 2019: Οι πολίτες ψήφισαν την Κυριακή 7 Ιουλίου για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα της κάλπης και τους σταυρούς που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι.

Ποια πολιτική δύναμη θα αναδειχθεί πρώτη στις βουλευτικές εκλογές 2019; Θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία; Πώς θα διαμορφωθεί η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πόσα κόμματα θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή και να μπουν στη Βουλή;

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr -όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια- καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τη ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων!

Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019