«Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα χθες στον “ΣΚΑΙ” αποκάλυψε πως στήθηκε μέρα τη μέρα μια τεράστια προπαγάνδα και fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα».

Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Όλη η συζήτηση χθες απέδειξε πως δηλητηριάστηκε και διχάστηκε το κοινωνικό σώμα για το Μακεδονικό και πώς επιχειρήθηκε να σβηστεί από τη μνήμη του ελληνικού λαού τι συνέβη, μέχρι το 2015, όπως η ανθρωπιστική κρίση που βίωνε ο λαός, μέχρι το 2015, η σφαγή των συντάξεων και η καταστροφή των μεσαίων στρωμάτων, μέχρι το 2015». «Νομίζω ότι ο “ΣΚΑΙ” ήταν το κεντρικό επιτελείο όλης αυτής της προπαγάνδας» τόνισε η κ. Φωτίου.

Μεταξύ άλλων, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση κάνει στοχευμένες φοροελαφρύνσεις, ενώ αναφέρθηκε και στις απώλειες που υπέστησαν τα μεσαία στρώματα, μέχρι το 2015. Όπως είπε, τα μεσαία στρώματα έχασαν το 37% των εισοδημάτων τους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.