Την επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για το υπό κατάθεση νομοσχέδιο για την περαίωση, θα ενημερώσει σήμερα το πρωί ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Αναλυτικά σήμερα:

Στις 11π.μ. κοινές εκδηλώσεις πραγματοποιούν ο ΣΥΝ και το Κόμμα Ελευθερίας και Αλληλεγγύης (ODP) της Τουρκίας, στην Αδριανούπολη καιΑλεξανδρούπολη-Κομοτηνή, με κύριο θέμα τη μείωση των εξοπλισμών Ελλάδας-Τουρκίας.Στις εκδηλώσεις θα πάρουν μέρος και οι πρόεδροι των δύο κομμάτων, Αλέξης Τσίπρας και Αλπέρ Τας, οι οποίοι θα υπογράψουν κοινή έκκληση στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο (Κήποι).

Στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχιακό Μεγάρο της πλατείας Κοτζιά, ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, θα απονείμει το Μετάλλιο Τιμής και Ευποιίας της Πόλεως των Αθηνών στο ιδρυτικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Νομικών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Νότιο Αφρική, Γιώργο Μπίζο.

Στις 12:30μ.μ. στο ξενοδοχείο «Divani Apollon Palace» στο Καβούρι ομιλία του υφυπουργού Εξωτερικών, σε φόρουμ που διοργανώνει ο ΣΕΒ και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών.

Στη 1.30μ.μ. συνάντηση της υπουργού Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνας Μπριμπίλη, με τον πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στηΝ Ελλάδα, Rahman Mustafayev., και

Στις 4μ.μ. συνάντηση της υπουργού Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνας Μπιρμπίλης, με τον υπουργό Ηλεκτρισμού της Συρίας, Ahmad Kusai Kayali.

Στις 5.30μ.μ. στην αίθουσα πολιτικών κηδειών του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών, εκδήλωση μνήμης για τον Λέοντα Αυδή, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τον θάνατό του. Θα παραστεί ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός.

Στις 7μ.μ. στην πλατεία Κοτζιά, ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, και ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, Γιώργος Ξεπαπαδάκος, θα πραγματοποιήσουν τα εγκαίνια της 3ης Φθινοπωρινής Ανθοκομικής Έκθεσης, η οποία συνδιοργανώνεται από τον δήμο Αθηναίων και τον Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αττικής.

Στις 8μ.μ. στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων, στην αίθουσα «Άγγελος Σικελιανός», η “ActionAid Ελλάς” διοργανώνει «Βραδιά Ελλήνων Αναδόχων», θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την έως σήμερα αμέριστη υποστήριξή τους στο έργο της.