Το μήνυμα του Γιώργου Πατούλη για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

«Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Τοπική Αυτοδιοίκηση και Κεντρική Διοίκηση οφείλουμε να συνεργαστούμε»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23:36
05/06/2019
Το μήνυμα του Γιώργου Πατούλη για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
1
loading

«Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Τοπική Αυτοδιοίκηση και Κεντρική Διοίκηση οφείλουμε να συνεργαστούμε προκειμένου να επιτευχθεί η περιβαλλοντική αναβάθμιση», τονίζει σε μήνυμα του, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, δήμαρχος Αμαρουσίου και νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα όμως με τον ίδιο «αυτό για να συμβεί θα πρέπει να υλοποιηθούν έργα υψηλής προστιθέμενης αξίας τόσο για το περιβάλλον, όσο και για το ενεργειακό ισοζύγιο». Ο κ. Πατούλης υπενθυμίζει ότι η «ΚΕΔΕ έχουμε αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και έχουμε αποδείξει έμπρακτα, με αποφάσεις που έχουμε λάβει μέσω θεματικών συνεδρίων και με νομοθετικές προτάσεις που έχουμε καταθέσει, ότι η αυτοδιοίκηση μπορεί και οφείλει να έχει λόγο και ρόλο στις δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος».

Ακόμη επισημαίνει ότι «η ανακύκλωση και η ορθή διαχείριση των απορριμμάτων θα έπρεπε διαχρονικά να είναι ψηλά στην ατζέντα των αρμοδίων φορέων. Δυστυχώς όμως δεν το είδαμε να συμβαίνει στην πράξη τα προηγούμενα χρόνια».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΙΟΥΓΟΥΡΘΑΣ

    [...] ΕΔΩ ....[...] ΕΚΕΙ ..[...]ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ....ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ !!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει