Σήμερα το βράδυ το τελικό ραντεβού για τη συγκρότηση νέου ακροδεξιού εκλογικού συνασπισμού

Αυτοί θα κάτσουν στο τραπέζι των συζητήσεων


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19:56
04/06/2019
Σήμερα το βράδυ το τελικό ραντεβού για τη συγκρότηση νέου ακροδεξιού εκλογικού συνασπισμού
13
loading

Διεργασίες πριν τις εθνικές εκλογές υπάρχουν στο χώρο της άκρας δεξιάς καθώς ένας νέος εκλογικός συνασπισμός προσπαθεί να δημιουργηθεί και απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί το τελικό ραντεβού προκειμένου να προχωρήσει η συγκρότηση του.

Σε λίγες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr, πρόκειται να κάτσουν γύρω από το τραπέζι των συζητήσεων ο επικεφαλής της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης, ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστράτηγος ε.α. και επικεφαλής της Ελεύθερης Πατρίδας Ελευθέριος Συναδινός και εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, όχι όμως ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Και οι τρεις είναι σύμφωνοι και επιθυμούν να συγκροτηθεί ο νέος εκλογικός αυτός συνασπισμός και τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν στους επικεφαλής που θα θέσουν. Ωστόσο το συγκεκριμένο εγχείρημα, μέχρι στιγμής, φαίνεται να είναι δύσκολα πραγματοποιήσιμο και να συγκεντρώσει λίγες πιθανότητες όμως είναι κίνηση που και οι τρεις θέλουν να υλοποιήσουν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

13
σχόλια
 1. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

  Εμπρός όλοι μαζί για τη μασα. Αλλά δεν μας είπατε ήταν ντυμένη όπως στα τσιρκοσυλλαλητηρια;;

 2. avatar Τι δεν καταλαβαίνεις;

  Η Νέα Δημοκρατία είναι η ακροδεξιά!

 3. avatar ΛΑΘΟΣ ΤΙΤΛΟΣ – ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΤΊΤΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWSΒΕΑΣΤ

  Άμα δεν ξέρετε τι σημαίνει άκρα δεξιά, να μη χρησιμοποιείτε τον όρο γιατί αλλιώς είναι σκόπιμη συκοφάντηση. Ο Κρανιδιώτης δεν είναι Χρυσή Αυγή, άρα δεν είναι άκρα δεξιά. Είναι καθαρά δεξιά. Είναι υπέρ της δημοκρατίας και της Συνταγματικής τάξης( η οποία καταλύθηκε από τον Σύριζα στο Μακεδονικό.) Ούτε το ΛΑΟΣ είναι ακροδεξιά γιατί συνεργάστηκε με Πασόκ και ΝΔ επί Καρατζαφέρη. Σκέτο δεξιά. Ο άλλος έχει φύγει από ΧΑ από καιρό. Όποιος βάζει προτεραιότητα την πατρίδα του κι όχι τις εντολές της Μέρκελ είναι απλά πατριώτης. Το φυσιολογικό. Αυτοί που είναι τα κανίς των ξένων και βρίζουν και καταστέλουν τη φωνή των Ελλήνων είτε με πραξικόπημα στη Βουλή είτε με δακρυγόνα είτε με συκοφαντικές ύβρεις περί ακροδεξιάς, αυτοί είναι και φασίστες και αριστεροφασίστες και προδότες και νεογενίτσαροι.

  1. avatar SteliosK

   Στη σύγχρονη πολιτική σκηνή, με τον όρο Ακροδεξιά καλείται ένα σύνολο πολιτικών παρατάξεων οι οποίες είναι συντηρητικές, ολοκληρωτικές και εθνικιστικές. Είναι άμεσα συσχετιζόμενος με τον ρατσισμό, αφού ισχυρίζεται ότι η κοινωνική ιεραρχία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε γενετικές διαφορές μεταξύ των εθνικοτήτων του πλανήτη, οι οποίες αναδεικνύουν ορισμένες ως ανώτερες των υπολοίπων. Όλα αυτά τα πρεσβεύει ο Φαήλος και τα υποστηρίζει, πίστεψέ με, τον διάβαζα παλιά πριν αρχίσει να ξεφεύγει με αυτά που έγραφε, μέχρι που διαγράφτηκε και καλώς από ΝΔ για αυτά τα απαράδεκτα που είχε γράψει. Η μόνη διαφορά με την ΧΑ πέραν όλων των άλλων που είναι τα ίδια, είναι οτι η ΧΑ είναι και ναζιστές! Ακόμα χειρότερα δηλαδή.

   1. avatar @steliosk

    "Στη σύγχρονη πολιτική σκηνή" : από επιστημονική σαφήνεια και εγκυρότητα =0. Εντελώς ασαφής ορισμός, και ύπουλα υποκριτικός, γιατί δεν αναφέρεις ποιο πολιτικό κόμμα ή τάση αναφέρει αυτά που ισχυρίζεσαι. " συντηρητικές, ολοκληρωτικές, εθνικιστικές, ρατσιστικές" παρατάξεις: ανακατεύεις όχι απαραίτητα ταυτιζόμενες πολιτικές απόψεις, με βασικά σφάλματα λογικής σκέψης, παράλογα τραβηγμένα συμπεράσματα ή /και συκοφαντική σκοπιμότητα : δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις ή σκόπιμα μπερδεύεις τον εθνικισμό με τον πατριωτισμό, τον συντηρητισμό με τον ολοκληρωτισμό: Σου θυμίζω ότι το Σύνταγμα επιτάσσει την ανάπτυξη της Εθνικής συνείδησης ως ακρογωνιαίου λίθου της ύπαρξης και της παιδείας της χώρας, όλοι τιμούμε τους αρχαίους και νέους ήρωες του 1821, 1912-13,1940 κι όποιος δεν τα πιστεύει αυτά είναι αντισυνταγματικός, άρα και αντιδημοκρατικός. Το πιο συντηρητικό και ολοκληρωτικό καθεστώς σήμερα στον κόσμο δεν είναι δεξιό αλλά το ακροαριστερό στη Β. Κορέα. Πρέπει να έχεις μεγαλώσει με πολλές ιδεολογικές παρωπίδες για να λες τέτοια πράγματα. Ο χειρότερος Ρατσισμός είναι να είσαι σύμμαχος με κάθε ακραία εσωτερική μειονότητα και εξωτερική πολιτική δύναμη, και ρατσιστής ενάντια στους πολίτες, την ιστορία και τη χώρα σου.

    1. avatar SteliosK

     Πρώτον αν θέλεις να κάνεις αναλύσεις εγκυρότητας να βάζεις το ονοματάκι σου και όχι οτι να ναι. Δευτερον αν αυτά τα έλεγε κάποιο πολιτικό κόμμα ή τάση θα ήταν υποκειμενικό και όχι αυτό που δηλώνει δηλαδή χρονικό και τοπικό προσδιορισμό. Τρίτον μπερδευεις την Εθνική Συνείδηση (που οι περισσότεροι έχουμε ή οφείλουμε να έχουμε) που δεν έχει καμία σχέση με τον πατριωτισμό (όπως εσύ τον αντιλαμβάνεσαι) και τον εθνικισμό. Ειδικά για τον πατριωτισμό που νομίζεις οτι διακατέχεσαι να σε ενημερώσω οτι ορίζεται ως η αγάπη για την πατρίδα η οποία αναπτύσσεται χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης ή περιφρόνησης άλλου έθνους. Αν λοιπόν δεν έχεις καμία διάθεση υποτίμησης ή περιφρόνησης άλλου έθνους ρώτησε τον Φαηλο τι γνώμη έχει για την Αλβανία, τα Σκόπια (που έλεγε κάτι μαλακίες για ελικόπτερα και τανκς να μπουκάρουν για να τελειώνει το θέμα) και την Τουρκία. Το πιο συντηρητικό και ολοκληρωτικό καθεστώς μπορεί να είναι αυτό της Β Κορέας και δεν θα διαφωνήσω αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι οι υπόλοιποι της ακροδεξιάς δεν είναι απλά η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος που ευτυχώς δεν τους έχει δοθεί η ευκαιρία να τις αναπτύξουν. Επίσης παρωπίδες είναι λίγο άκυρο να ισχυρίζεσαι οτι φοράω μιας και σου είπα οτι τον Φαήλο τον διάβαζα στα άρθρα του. Και τέλος αν έχεις θέμα με την ερμηνεία της ακροδεξιάς να κάνεις τα παράπονα σου στο wikipedia. Αντε γιατί εδώ μέσα έχουμε μπερδέψει την π... με την βούρτσα.

     1. avatar @steliosk

      Είδες που σου λέω ότι κάνεις λογικά σφάλματα; 1.το όνομα μόνο δεν αποτελεί στοιχείο εγκυρότητας αλλά το λογικό επιχείρημα κι ο λογικός συλλογισμός και τα στοιχεία που στηρίζονται.Αν μπορείς να τον αντικρούσεις.Άλλωστε όλοι ψευδώνυμο έχουν εδώ κι εσύ την εικόνα του spiderman! 2.Τον όρο ακροδεξιά όπως συνήθως όλους τους όρους, καθένας τον τραβάει σκόπιμα όπως τον βολεύει και τον ερμηνεύει όπως θέλει.Ο Χίτλερ έλεγε ότι είναι σοσιαλιστής.Ο Στάλιν, και κάποιοι οπαδοί του ακόμα, θεωρούσε τον εαυτό του δημοκράτη. Όλα κρίνονται από την Πράξη κι από την Προσφορά στη χώρα κι όχι από το πως κάθονται στη βουλή! Ο Μεταξάς για σένα μπορεί να ήταν ακροδεξιός αλλά δεν κατασπατάλησε το δημόσιο χρήμα, δεν έβαλε τη χώρα για 100 χρόνια σε οικονομική υποδούλωση, τη θωράκισε στρατιωτικά, το έπος του Ρούπελ σ'αυτόν κυρίως οφείλεται, και είπε το περίφημο ΟΧΙ.Κάνε μια λογική και χωρίς παρωπίδες σύγκριση με τις σημερινές "δημοκρατικές, σοσιαλιστικές, προοδευτικές και φιλελεύθερες" μαριονέτες που πολύ "δημοκρατικά" διέλυσαν τη χώρα οικονομικά τρώγοντας και γλεντώντας, μας έβαλαν επίτηδες στα μνημόνια, ξεπούλησαν πραξικοπηματικά τη Μακεδονία και έχουν γίνει σφουγγοκολάριοι των δυτικών ξένων και χανουμάκια των Αλβανών και Τούρκων εθνικιστών.Αυτά καυτηρίαζε ο Κρανιδιώτης κι επειδή έλεγε αλήθειες,τον συκοφαντούν όλοι οι παραπάνω.Φέρνουν όμως τον Τατσόπουλο! 4.Ξεχωρίζεις την Εθνική συνείδηση από τον πατριωτισμό, δηλαδή οι ήρωες είχαν μόνο εθνική συνείδηση κι όχι πατριωτισμό!!!Συγνώμη αλλά για γέλια είσ

 4. avatar maxim1

  Δλδ. λες πως ο Βελόπουλος είναι ακροδεξιός;

 5. avatar πάτα το μηδέν

  οι παππούδες μας ξεμπέρδεψαν με τους ναζι το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμεις, όποιοι ονειρεύονται ραιχ και φούρνους όσο καμουφλαρισμένοι και να είναι πάλι ναζί είναι, πρέπει να τους στείλουμε εκεί που ανήκουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας να κάνουν παρέα τον Χιτλερ τους

 6. avatar giorgos

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!

 7. avatar 3467

  ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΩΠΟΣ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ

 8. avatar δαρειος

  Χωρίς τον Βελόπουλο δεν κάνετε τιποτα, ειναι ο μονος που δεν τρομάζει την κοινωνια αλλα ισως πληρωσει την μπαρουφα με τις επιστολες εκτος και πεισει το ακροατηριο που θα απευθυνθητε. Και την υγιει εθνικη φωνη την χρειαζεται η κοινωνια, οχι ομως της χρυσαυγης!

  1. avatar Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

   Εδώ δεν μας τρόμαξαν τσιπράδες, πολάκιδικες, μπαρουφακιδες κλπ ο Βελό θα μας τρομάξει;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει