Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υποψήφιο βουλευτή με τη ΝΔ Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη και την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, με αφορμή μια δήλωση του πρώτου για τους «αιχμαλώτους των πολιτικών πολέμων».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευελπιστεί να είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και πρέπει να το αποδείξουμε όλοι μας με τη στάση μας. Υπάρχει, ξέρετε και η Σύμβαση της Γενεύης, η οποία προβλέπει ανθρωπιστική μεταχείριση των αιχμαλώτων των πολέμων… είτε των πραγματικών πολέμων, είτε των πολιτικών πολέμων» δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης και ξεσήκωσε αντιδράσεις, ωστόσο όπως ο ίδιος διευκρίνισε στην εκπομπή πως έκανε έναν «αστεϊσμό» και πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει πως «θα κοιτάξουμε να ηρεμήσουμε κι όλους αυτούς που δεν μας ψήφισαν».

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο από το 1.28 έως το 5.08…

Στη δήλωση του Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη απάντησε, μέσω twitter, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου: «Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αποκαλεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ “αιχμαλώτους πολέμου” αλλά μας “καθησυχάζει” ότι θα …σεβαστεί τη Σύμβαση της Γενεύης! Παρά τις εντολές για σεμνότητα και μετριοπάθεια, δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο» σχολιάσε η κ. Σβίγκου.

Μάλιστα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook όπου αναφέρει πως «διεστράφη μια χιουμοριστική μου ατάκα»: