Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2019: Ποιοι υποψήφιοι εκλέγονται ευρωβουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ

Πως εξελίσσεται μέχρι αυτή την ώρα η μάχη του σταυρού


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
7:00
27/05/2019
Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2019: Ποιοι υποψήφιοι εκλέγονται ευρωβουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ
2
loading

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να υπέστη μια βαριά ήττα στις ευρωεκλογές, ωστόσο, ακόμα και αυτή την ώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η μάχη που δίνουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του για την είσοδό τους στην ευρωβουλή.

Με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 29,15% πρώτος σε σταυρούς έρχεται ο Δημήτρης Παπαδημούλης και δεύτερη η Έλενα Κουντουρά σε ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και έκπληξη.

Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2019: Οι πολίτες άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και ψήφισαν στις Ευρωεκλογές 2019 για την ανάδειξη των προσώπων που θα αντιπροσωπεύουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μια εκλογική μάχη, στην οποία Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσαν διλήμματα εθνικών εκλογών. Η Ελλάδα εκλέγει συνολικά 21 αντιπροσώπους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κατέχει δηλαδή 21 έδρες. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2019

Αποτελέσματα Περιφερειακών Εκλογών 2019: Ο πρώτος γύρος των περιφερειακών εκλογών ολοκληρώθηκε και οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν ξανά την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 σε όσες Περιφέρειες δεν υπήρξε συνδυασμός που συγκέντρωσε το 50% συν 1 ψήφο. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών 2019

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2019: Η εκλογική μάχη της πρώτης Κυριακής για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 ολοκληρώθηκε. Ποιοι εκλέγονται δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι; Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2019

Εκλογές 2019: Ποιοι εκλέγονται - Το newsbeast.gr, όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια, καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019, τους υποψήφιους που βγαίνουν νικητές από την εκλογική μάχη και όλα τα νεότερα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μάχη λεπτό προς λεπτό στους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar criskalts

    Σφυριζακια μου, θα στοιχειώνει τους νυχτερινούς εφιάλτες σας η Κουντουρά.
    Ένα πουκάμισο αδειανό.

  2. avatar ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ Α.Ε (Εταιρεία διεκπεραιώσεων εθνικών και κοινωνικών θεμάτων πάντα εις βάρος των Ελλήνων και της Ελλάδος)

    Στείλαμε τον Πέτρο τον Κόκκαλη γιατί είναι ένα απλό λαϊκό παιδί που μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια την φτωχολογιά.
    Τον Αλέξη τον Γεωργούλη γιατί ειναι σουπερ-γκόμενος, την Κουντουρά γιατί ανέβασε τον τουρισμό που πάει και μόνος του, και τον Αρβανίτη τον ποιητή της αριστερής προπαγάνδας, γιατί τώρα που θα θα χαθούν και οι επόμενες εκλογές θα έμενε άνεργος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει