Ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει τον κύκλο επαφών του στις ΗΠΑ, όπου θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Abdullah Gul.

Αναλυτικά σήμερα:

Στο Βερολίνο, συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με τον Γερμανό ομόλογό του, Wolfgang Schauble.

9 πμ.: Στο “Parker Meridien Hotel” της Νέας Υόρκης, συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με ομογενείς επιχειρηματίες.

11 πμ.: Έξω από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, παράσταση διαμαρτυρίας της Ομοσπονδία Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας, με θέμα τη μεταφορά 2.500 απολυμένων από τον Εθνικό Αερομεταφορέα, ένα χρόνο πριν, σε φορείς του δημοσίου.

12 το μεσημέρι: Στο “Plaza Hotel” της Νέας Υόρκης, ομιλία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, σε εκδήλωση του “Economic Club”, η οποία πραγματοποιείται προς τιμήν του.

12 το μεσημέρι: Στην αίθουσα του ξενοδοχείου “ΑΛΙΑΚΜΩΝ” στην Κοζάνη, συνέντευξη Τύπου της γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα.

12 το μεσημέρι: Ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, επί της αρχής, του νομοσχεδίου, για την απελευθέρωση των εμπορευματικών μεταφορών.

12 το μεσημέρι: Στο μικρό αμφιθέατρο του νέου κτιρίου εργαστηρίων του Ευαγγελισμού, συνέντευξη Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα δημόσια νοσοκομεία και ιδιαίτερα στον Ευαγγελισμό.

1 μμ: Στο Νομαρχιακό νοσοκομείο Κοζάνης, επίσκεψη της γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα.

1 μμ: Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, στην Καρόλου και στη συνεχεία θα κάνουν πορεία προς το υπουργείο Εργασίας και θα καταλήξουν στην πλατεία Συντάγματος.

3 μμ: Στη Νέα Υόρκη, στο “Regency Hotel”, συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

4.30 μμ: Στη Νέα Υόρκη, στο κτήριο του ΟΗΕ,συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Abdullah Gul.

5 μμ: Στο “Athens Imperial”, συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ, με θέμα “Περιφέρειες-Κατάληξη υποψηφιοτήτων”. Οι εργασίες της συνεδρίασης θα ανοίξουν με ομιλία του προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα.

5.30 μμ: Στη Νέα Υόρκη, στο κτήριο του ΟΗΕ,συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Sali Berisha.

6 μμ: Στη Νέα Υόρκη, στο Γενικό Προξενείο, σε δεξίωση προς τιμήν της Ομογένειας, θα παρευρεθεί ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

7 μμ: Στη Νέα Υόρκη, στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης (Μuseum οf Μodern Αrt), σε δεξίωση του Ιδρύματος Clinton για τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, θα παρευρεθεί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

8 μμ: Στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, ομιλία της γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα.