Χθες ανακοινώθηκε το όνομα της Ραλλίας Χρηστίδου ως υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές 2019.

Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Fame Story, είναι γνωστό πως ανήκει σε αυτό τον πολιτικό χώρο, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2015 ήταν και πάλι υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, στη Β΄ Αθηνών.

Η Ραλλία Χρηστίδου έγινε γνωστό στο ελληνικό κοινό, μέσα από το μουσικό τηλεοπτικό ριάλιτι Fame Story 2.

Ωστόσο, αν και έφτασε στον τελικό, έχασε από την Καλομοίρα, που αναδείχθηκε νικήτρια.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή τραγουδίστρια ετοιμάζεται για τον πολιτικό στίβο καθώς την είχαμε δει και στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών.

Η ίδια είχε εκφράσει τη στήριξη της στον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και την «τούμπα» του Αλέξη Τσίπρα.

Η υποψηφιότητά της πέρασε μάλιστα μέσα από τη μεγάλη συναυλία του «Όχι» που διοργανώθηκε τον Ιούλιο για το δημοψήφισμα και στην οποία συμμετείχε η ίδια.

«Έχω πειστεί πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας νέος άνθρωπος και κάνει μια ειλικρινή προσπάθεια, δίνοντας ένα πολύ σκληρό αγώνα μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες και συγκυρίες», δήλωσε η Ραλλία Χρηστίδου στο Mega και πρόσθεσε:

«Είδα στα μάτια του έναν άνθρωπο που έχει όλη τη διάθεση να αγωνιστεί και να κερδίσει κάτι» είχε πει το 2015.

Η Ραλλία Χρηστίδου, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως δεν θα μπορούσε να αρνηθεί αυτή την τόσο «τιμητική πρόταση».

«Η πολιτική δεν είναι κραυγές στα τηλεπαράθυρα.. Η πολιτική είναι έμπνευση, είναι όραμα είναι εμπιστοσύνη. Η Ευρώπη είναι το μεγάλο μας σπίτι τα προβλήματα είναι κοινά και είναι απότοκα του οικονομικού συστήματος που έχει επικρατήσει» γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανάρτηση της Ραλλίας Χρηστίδου για την υποψηφιότητάς της στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ