Ο πολιτικός επισήμονας και κοινωνιολόγος Πάνος Λειβαδάς είναι ο νέος γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη. Ο κ. Λειβαδάς αντικαθιστά τον Ν. Καραχάλιο, ο οποίος παραιτήθηκε.

Ο κ. Λειβαδάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών το 1983 και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα και στο Πανεπιστήμιο Hofstra, στις ΗΠΑ.

Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (Master το 1996 και Διδακτορικό το 2007), με αντικείμενο την «Εκλογική Συμπεριφορά».

Από το 1987 ως το 2004 εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, στον κλάδο της εμπορίας τροφίμων.

Το 2003 εντάχθηκε στην επικοινωνιακή Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και τον Μάρτιο του 2004 ανέλαβε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Επικρατείας και αργότερα του Υπουργείου Εσωτερικών, στις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή. Το 2009 του ανατέθηκε η Διεύθυνση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Έχει εργαστεί σε κρίσιμα ζητήματα όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004, οι ενεργειακές συμφωνίες με Ρωσία, Βουλγαρία, Ιταλία και Τουρκία, η προβολή της Ελλάδος στην Κίνα, το Veto Καραμανλή στο Βουκουρέστι, η παγκόσμια επικοινωνιακή εκστρατεία για το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, κ.α.

Στις εσωκομματικές διαδικασίες εκλογής αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας από την Βάση, συμμετείχε στην προεκλογική εκστρατεία του Αντώνη. Μετά την εκλογή του τοποθετήθηκε στον Πολιτικό Σχεδιασμό της ΝΔ, ως Αναπληρωτής Γραμματέας.

Το 2010 εκλέχθηκε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Είναι παντρεμένος με την Αθηνά Κρανίδου με την οποία έχουν 3 παιδιά.