Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη 1 μετά το μεσημέρι, ύστερα από τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τις αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων στελεχών του κόμματου.

Κατόπιν των αποχωρήσεων των κ.κ. Γ. Μανώλη, Χρ.Ζώη, Δ.Σταμάτη και Μ.Γιαννάκη, ο πρόεδρος του κόμματος Π. Καμμένος αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής των βουλευτών του τόσο για τις κινήσεις και τον χειρισμό των θεμάτων του κόμματος όσο και για το περίφημο non paper, το οποίο φέρεται ο ίδιος να είχε δώσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον περασμένο Μάιο (σύμφωνα με τις σχετικές καταγγελίες ο κ.Καμμένος φέρεται μέσω του non paper να διεκδίκησε υπογείως θέση υπουργού κατά τις προσπάθειες σχηματισμού κυβέρνησης)

Πάντως, ο κ.Καμμένος στις δημόσιες τοποθετήσεις του εξακολουθεί να αρνείται ότι παρέδωσε το συγκεκριμένο έγγραφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και επιχειρεί να περάσει στην αντεπίθεση λέγοντας ότι πίσω από τις παραιτήσεις των στελεχών του βρίσκεται η ΝΔ.