«”Ναι” στην πρόταση ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει η Χρυσή Αυγή», προανήγγειλε μέσα από τον Α989, και στο Σπύρο Χαριτάτο, ο βουλευτής Επικρατείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς και πρόσθεσε ότι «το σύνολο της αντιπολίτευσης έχει τη δύναμη να οδηγήσει απευθείας σε προανακριτική επιτροπή, διαφορετικά η εξεταστική θα είναι κουκούλωμα».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι είναι «αγαπημένο παιδί του συστήματος» και διαφοροποιήθηκε λέγοντας «εμείς είμαστε κάθετοι στην καταγγελία του μνημονίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ “στρογγυλεύει” τα πράγματα».

Ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε ότι «αν θέσουν τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, τίποτα δεν μας εμποδίζει να ιδρύσουμε νέο κόμμα» και πρόσθεσε ότι «εντελώς άκαιρα ζητάει (ο Βενιζέλος) να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, είναι αντιδημοκρατικό» ενώ υποστήριξε ότι «ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι τρομοκρατημένος επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι τελευταίο κόμμα».

Τέλος, για το θέμα της Αλβανίας, ο κ. Παππάς δήλωσε ότι «υπάρχει άγνοια και ότι τα σχέδια της Μεγάλης Αλβανίας είναι υπαρκτά…. Η Αλβανία είναι το “αγαπημένο παιδί” των ΗΠΑ».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι η γειτονική χώρα είναι «ένα ζωντανό έθνος. Τουναντίον, η Ελλάς περιφέρεται σαν ζητιάνα στις αυλές της Ευρώπης. Ως κράτος δεν έχουμε οράματα και πολιτική με συνέπεια. Έχουμε προσωποπαγή πολιτική με χαμόγελα».

Ακούστε τη συνέντευξη…