Σκληρή επίθεση κατά της τρικομματικής κυβέρνησης εξαπολύουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που προωθούνται.

Σύμφωνα με τον Γραμματέα Εργασιακών Θεμάτων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γιάννη Μανώλη, η κυβέρνηση με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου «θέτει τη χώρα σε απόλυτη επιτροπεία και παραδίδει τα κλειδιά της στους δανειστές της».

Ο Γιάννης Μανώλης υποστηρίζει πως διατάξεις που δεν τόλμησε να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή με το μνημόνιο 3, «γιατί φοβήθηκε ότι θα καταψηφιστούν ακόμη και από τους ίδιους τους βουλευτές της, τις υλοποιεί τώρα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, καταργώντας ακόμα και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου» και προσθέτει: «Έστω και αν έρθουν σε 40 ημέρες ή τρεις μήνες, όπως προβλέπεται, το εθνικό έγκλημα θα έχει συντελεστεί».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούν τους βουλευτές «να αντισταθούν στην κατάργηση του Κοινοβουλίου και του ρόλου τους και να απαιτήσουν μαζί μας από τη συγκυβέρνηση να μην προχωρήσει στην κατάργηση της κυριαρχίας της χώρας και πολύ περισσότερο ερήμην της Βουλής».