Επιστολή έστειλε την προηγούμενη εβδομάδα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Στην συγκεκριμένη επιστολή ζητούσε τον αριθμό των Ελλήνων και των αλλοδαπών φοιτητών που φιλοξενούνται στη φοιτητική εστία του συγκεκριμένου πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Αυτή η επιστολή προκάλεσε την οργή του αντιπρύτανη, Νίκου Σουλακέλλη, ο οποίος όπως ανέφερε στο newsbeast.gr, μόλις είδε το συγκεκριμένο email, το διάβασε και αμέσως το διέγραψε.

«Ήρθε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην προσωπική μου διεύθυνση. Το διάβασα και το διέγραψα. Σε αυτό ζητούσε στοιχεία για το πόσοι είναι οι Έλληνες και πόσοι είναι οι αλλοδαποί. Δεν μπορώ να γνωρίζω εάν το mail αυτό έφτασε και σε άλλους. Ξέρω ότι δεν πήγε στα υπόλοιπα μέλη της Πρυτανικής Αρχής», υποστηρίζει.

Και προσθέτει: «Εμάς μας ενδιαφέρει η επιβίωση του πανεπιστημίου γι’ αυτό δεν θεώρησα σκόπιμο να το κρατήσω. Αντιθέτως, πιστεύω ότι πρόκειται για ένα προσβλητικό mail».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής πάντως σε επικοινωνία που είχε με το newsbeast.gr υποστηρίζει:

«Δε ζήτησα τα ακριβή στοιχεία. Ήθελα μόνο να μάθω τον αριθμό των Ελλήνων και των αλλοδαπών φοιτητών. Η πραγματικότητα είναι αμείλικτη».

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν στα ελληνικά πανεπιστήμια. Και εστίασε στην ερώτησή του στο θέμα του παν. Αιγαίου και στα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτό.

Το email

Η επιστολή που έφτασε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του αντιπρύτανη έγραφε χαρακτηριστικά: «Παρακαλώ να με ενημερώσετε για τον αριθμό Ελλήνων φοιτητών που φιλοξενούνται-στεγάζονται στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τον αντίστοιχο αριθμό αλλοδαπών φοιτητών. Περιμένω την απάντησή σας σε αυτό το e-mail.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Βουλευτής Μαγνησίας, Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή».