Σταϊκούρας: Κατώτερος των περιστάσεων και των προκλήσεων ο ανασχηματισμός

«Ο πολίτης θα συνεχίσει να ζει τη δική του Οδύσσεια, παρά το τέλος του προγράμματος»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22:06
02/09/2018
Σταϊκούρας: Κατώτερος των περιστάσεων και των προκλήσεων ο ανασχηματισμός
4
loading

Ο ανασχηματισμός είναι κατώτερος των περιστάσεων και των προκλήσεων, «χωρίς στίγμα, όραμα και πρόσημο», δηλώνει ο Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη Kontranews.

Στο θέμα της καθαρής εξόδου από τα μνημόνια, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών εκτιμά ότι δεν θα υπάρξει καμία ουσιαστική αλλαγή στην καθημερινότητα του πολίτη και η χώρα θα συνεχίσει να ζει τη δική της «Οδύσσεια».

Καταλογίζει, τέλος, τρία οικονομικά λάθη στην κυβέρνηση που όπως λέει, θα διορθώσει η ΝΔ. Αυτά είναι: Πρώτον, το μίγμα δημοσιονομικής πολιτικής, με την «υπερ-φορολόγηση» νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Δεύτερον, «η κυβερνητική ανικανότητα υλοποίησης ενός συνεκτικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων, έχει οδηγήσει σε υποχώρηση την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας».

Και τρίτον, «η κυβερνητική αδυναμία εκτέλεσης του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου, έχει στερήσει ρευστότητα από την πραγματική οικονομία».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar ?

  4.000 αστυνομικοί θα φυλάνε το πολύτιμο αυτό πράμα?
  Στη Σαλόνικα ?????
  Έλεος Χριστιανοί... ούτε ο τραμπ τόσα Έξοδα ?

 2. avatar ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΗ ΗΜΑΣΤΕ

  προθιπουργε να πας κιριακε μιτσοτακι εγω παντα ιμουν με τη νεαδημοκρατια γιατι το μνιμονιο δε το θελατε κ επρεπε να πατε προθιπουργος πριν γιατι ο τσιπρας μας εβαλε στο μνιμονο και κατεστρεφσε την ελαδα

  1. avatar Όλυ οι καρανίκας

   Ινε δηκί σου τσιριζοψωφίμη ???

 3. avatar ΕΣΎ ΛΕΣ ΌΤΙ ΕΙΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ

  ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ ΑΠΌ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ????? ΚΑΙ Ο ΛΑΖΑΡΊΔΗ ΜΑΣ ΛΈΕΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΏΣΑΜΕ??? ΌΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΤΕ ΕΚΕΊ ΣΤΗ ΝΔ ΤΙ ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΣΤΗ ΧΏΡΑ ΤΌΤΕ ΕΛΆΤΕ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΚΡΗΤΙΚΉ!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει