Νέες διευκρινίσεις για την τοποθέτησή του σχετικά με την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, που προκάλεσε σάλο έδωσε μιλώντας στον realfm ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνος Κατσίκης.

Αναφερόμενος στην ομιλία του στη Βουλή, είπε συγκεκριμένα: «Εννοούσα ό,τι ακριβώς είπα από το βήμα της Βουλής. Όμως με στεναχωρεί ότι σε μια ομιλία δέκα λεπτών θίγοντας τόσα θέματα για το επίμαχο άρθρο του νομοσχεδίου, ξεκινώντας να λέω ότι σέβομαι την επιλογή των ανθρώπων στο πεδίο του σεξουαλικού προσανατολισμού, μεταξύ των οποίων και των ομοφυλοφίλων, όλοι κόλλησαν σε παραδείγματα που έφερα και τα συνέδεσα ως παραδείγματα που ταυτίζονται μεταξύ τους.

Για να πουλήσουν όλοι την είδηση, ερμηνεύουν κατά το δοκούν μια τοποθέτηση. Είπα ότι η αγάπη ενός πατέρα προς τη κόρη του που είναι διαφορετική της πατρικής αγάπης είναι ή όχι αμαρτία. Συνέχισα να λέω ότι την ίδια αγάπη θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως έχουν και οι παιδόφιλοι και κατέληξα ότι σε κάθε περίπτωση η αγάπη είναι αμαρτία και μάλιστα τερατώδης στα δύο προαναφερθέντα, ενώ στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις θεωρείται αθώα αυτή η αγάπη; Διερωτήθηκα και ρώτησα. Δεν ταύτισα σε καμία περίπτωση τους εγκληματίες, τους επιδιδόμενους στην παιδοφιλία με την ομοφυλοφιλία. Αφού, αρχικά είπα ότι σέβομαι το δικαίωμά τους και όχι μόνο το σέβομαι αλλά το στηρίζω μέσα σε μια δημοκρατικά ευνομούμενη πολιτεία να το έχουν».

«Εκείνο που εγώ ήθελα να πω ήταν να τεκμηριώσω την αρχική μου θέση ότι εφόσον η αγάπη μεταξύ ομοφυλοφίλων δεν είναι αθώα, υπό την έννοια ότι δεν εκπορεύεται κατά την άποψή μου από εκείνα τα αισθήματα και τα συναισθήματα από τα οποία δημιουργείται μια αγάπη ετεροφυλόφιλων, αλλά εκπορεύεται πιθανότατα από την επιθυμία και το σαρκικό πάθος, δεν μπορεί να είναι αγάπη που μπορεί να μεταλαμπαδευτεί σε ένα παιδί το οποίο θέλουν να είναι ανάδοχοι γονείς ή να υιοθετήσουν.

Οι ομοφυλόφιλοι έχοντας τη σεξουαλική δυνατότητα και δραστηριότητα θα μπορούσαν να αποκτήσουν το δικό τους παιδί. Δεν αποκτούν το δικό τους παιδί , έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα να μην αναπαράγουν και να μην διαιωνίσουν το γένος τους αλλά θέλουν να παίρνουν τα παιδιά των άλλων στερώντας σε ένα βαθμό και το δικαίωμα από ετερόφυλα ζευγάρια που δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν το δικό τους παιδί, να γίνουν ανάδοχοι γονείς και σε δεύτερη φάση να προχωρήσουν στην υιοθεσία», πρόσθεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Μίλησα για το πόσο αθώα είναι η αγάπη, δεν είπα ότι ομοφυλόφιλος είναι σαν τον παιδόφιλο. Ο παιδόφιλος είναι εγκληματίας. Δεν είπα ότι είναι εγκληματίας ο ομοφυλόφιλος» επανέλαβε ο κ. Κατσίκης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.