Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει ότι δέχτηκε σήμερα το πρωί στο Μαρούσι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Ευθυμίου.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, μέλη της Χρυσής Αυγής με σημαίες και στολές, έκαναν το γύρο της πλατείας του Αμαρουσίου και στη συνέχεια επιτέθηκαν τόσο στον ίδιο όσο και σε άλλους πολίτες, στη διάρκεια ανοιχτής συνάντησης.

Ο κ. Ευθυμίου  μετά την επίθεση προέβη στην εξής δήλωση: «Σήμερα το πρωί μαζί με άλλους 50 πολίτες είχαμε μια ανοιχτή συνάντηση στην κεντρική πλατεία στο Μαρούσι και μιλάγαμε πολιτικά.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν δύο γύρους της πλατείας και στον τρίτο γύρο έκαναν επίθεση σε όλους τους πολίτες, όχι μόνο σε μένα, που πιστεύουμε ότι υπάρχει το δικαίωμα στην ανοιχτή πολιτική συζήτηση και κανείς δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει στον άλλο τη θέλησή του με τη βία. Επιχείρησαν να μας διακόψουν, οι πολίτες στάθηκαν σωστά, προάσπισαν το δικαίωμα στην ελευθερία του χώρου.

Οι Χρυσαυγίτες πέρασαν σε ανοιχτές πράξεις βίας, πέταγαν ό,τι υπήρχε πάνω στα τραπέζια, κανάτες, ποτήρια, είναι τυχαίο που δεν υπάρχουν θύματα».

Το βίντεο από την επίθεση στον Πέτρο Ευθυμίου ανέβασε στο διαδίκτυο η Χρυσή Αυγή, η οποία υποστηρίζει ότι στη φραστική επίθεση συμμετείχε και απλός κόσμος ο οποίος φώναζε συνθήματα του κόμματος.