Συγκεντρώσεις σε κλειστά γήπεδα, συζητήσεις με παραγωγικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς και συνεντεύξεις Τύπου, συνιστούν το μοντέλο προεκλογικής καμπάνιας που επιλέγει ο Ευαγ. Βενιζέλος. «Θα επιχειρήσουμε ο κόσμος να μας ακούσει αλλά και να τον ακούσουμε» λένε στην Ιπποκράτους.

Η πρώτη συγκέντρωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα γίνει στο κλειστό του Μύλωνα στη Νέα Σμύρνη, την ερχόμενη Πέμπτη 19 του μήνα. Θα ακολουθήσει η επίσκεψη στο Ηράκλειο την Παρασκευή στις 21 και το Σάββατο στις 22 η περιοδεία σε Ρέθυμνο και Χανιά.

Την Κυριακή 23 του μήνα ο κ. Βενιζέλος θα επισκεφθεί Κοζάνη και Ιωάννινα. Ικανοποίηση εκφράζει παράλληλα η Ιπποκράτους για την πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο enikos.gr.

Όπως λένε συνεργάτες του κ. Βενιζέλου αν και δεν έλειψε η ένταση, αν και πολλές φορές το κοινό ήταν δύσκολο, δύσπιστο και κάποιες εχθρικό, ο κ. Βενιζέλος έδωσε απαντήσεις και κυρίως άκουσε με προσοχή τι έχει να πει ο κόσμος. Σε αυτό το μοτίβο, λένε, θα συνεχιστεί όλη η προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.

Ως απάντηση δε στον Α. Σαμαρά που ενόψει εκλογών και με την αυτοδυναμία να απομακρύνεται η Συγγρού τώρα λέει ότι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος πρέπει να είναι και ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης συνεργασίας, η Ιπποκράτους απαντά.

Ο αρχηγός του πρώτου κόμματος παίρνει και την πρώτη διερευνητική εντολή, αναζητώντας συνεργασίες. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο κ. Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ, στοχεύουν στην πρώτη θέση γιατί θεωρούν ότι έχουν κουλτούρα και πολιτική συνεργασιών που μέχρι σήμερα δεν έχει δείξει ο κ. Σαμαράς.