«Ελάτε να τα ξαναπούμε»

Η Άννα Διαμαντοπούλου καλεί σε διάλογο την ΠΝΟ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11:06
07/04/2012
«Ελάτε να τα ξαναπούμε»
4
loading

Πρόσκληση για νέα συνάντηση απηύθυνε το πρωί στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στη ΝΕΤ, σημειώνοντας ο διάλογος με την ΠΝΟ «πρέπει να συνεχιστεί μέχρι την τελευταία στιγμή».

Η κ. Διαμαντοπούλου σημείωσε ότι στο διάλογο προσήλθαν όλοι οι υπουργοί και κατατέθηκαν εκ νέου γραπτώς προτάσεις.

Σχετικά με τον Οίκο Ναύτου, ανέφερε ότι ο κ. Λοβέρδος έχει καλέσει και εκείνος σε νέα συνάντηση τους ναυτεργάτες, τη Μεγάλη Δευτέρα.

Διαμήνυσε, πάντως, ότι η κυβέρνηση θα υποστηρίξει με κάθε τρόπο το δημόσιο συμφέρον, λέγοντας ότι ο πρώτος τρόπος είναι να συνεχιστεί η συζήτηση.

Αναγνώρισε ότι οι ναυτεργάτες έχουν δίκιο σε ορισμένα αιτήματα και δέχθηκε πως ήταν λάθος ότι το ΠΑΣΟΚ κατήργησε το υπουργείο Ναυτιλίας.

«Πιστεύω ότι η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να δημιουργήσει εκ νέου το υπουργείο» τόνισε και διευκρίνισε ότι αιχμή του δόρατος πρέπει να είναι η εμπορική ναυτιλία και οι επενδύσεις.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Neos

  Ότι πιάνει το χεράκι της το καταστρέφει. Θα δώσει και σε αυτούς όπως έδωσε βιβλία στα Δημοτικά...

 2. avatar vega

  Ενα βλεμμα χιλιες λεξεις.

 3. avatar Soth

  "Σχετικά με τον Οίκο Ναύτου, ανέφερε ότι ο κ. Λοβέρδος έχει καλέσει και εκείνος σε νέα συνάντηση τους ναυτεργάτες, τη Μεγάλη Δευτέρα" Ο "κύριος: Λοβέρδος να κοιτάξει να πληρώσει τους φαρμακοποιούς μπας και πάρουμε τα φάρμακα μας . Άλλωστε το ΝΑΤ έχει πληρώσει απλά δεν μας δίνουν γιατί δεν έχετε πληρώσει τα χρεωστούμενα του ΕΟΠΥΥ που μας βάλατε από 1/4 .
  "Αναγνώρισε ότι οι ναυτεργάτες έχουν δίκιο σε ορισμένα αιτήματα και δέχθηκε πως ήταν λάθος ότι το ΠΑΣΟΚ κατήργησε το υπουργείο Ναυτιλίας." Καλά αυτό το άμοιρο υπουργείο μπαλάκι το έχετε κάνει τα τελευταία χρόνια . Σταματήστε πια τα πειράματα , πειραγμένοι , είστε ανίκανοι , πάρτε το χαμπάρι .
  Άντε , τεσπα , να δούμε αν θα βγει άκρια την Μ.Δευτέρα (γιατί τα κακομοίρα ΣΚ δεν δουλεύουν,μην τους κουράσουμε..)

 4. avatar dimitris_london

  Τί νά πούμε , τίίίίί ( αλλά τραγουδιστά ).

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει