Δεκτή έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σήμερα την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Ζουράρι. Τις αρμοδιότητές του αναλαμβάνει ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες μετά την ολοκλήρωση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας ο πρωθυπουργός συνάντησε στο γραφείο του στη Βουλή τον κ. Ζουράρι. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα και ο πρωθυπουργός απεδέχθη την παραίτηση που είχε υποβάλλει ο υφυπουργός.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Ζουράρις παραιτήθηκε μετά το σάλο που προκάλεσαν οι προκλητικές δηλώσεις του για τον Ολυμπιακό και τον Άρη.

Συγκεκριμένα για τις δύο ομάδες είχε πει:

Για τον Ολυμπιακό:
«Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος κάθισαν 10.000 γαύροι…».

Για τον Άρη:

«Ποιος τον γα[…] τον Άρη»

Χθες μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9.89» είχε δηλώσει ανακουφισμένος.

«Είμαι πολύ ανακουφισμένος. Είχα παραιτηθεί ήδη στις 8 Ιανουαρίου. Είχα ένα μεγάλο πρόβλημα γιατί αιφνιδιαστικά με ανάγκασαν να πάω στην Αλβανία να υπογράψω την συμφωνία για τα βιβλία, για τα οποία είχε έρθει πέρυσι η αντιπροσωπεία και κάναμε μια συμφωνία και είχαν υποσχεθεί σε τρεις μήνες ότι θα μου στείλουν τις διορθώσεις στα βιβλία για τους τσάμηδες και για τους χάρτες».