Χθες το βράδυ ψηφίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου ο απολογισμός του 2017 και ο προϋπολογισμός του ερχόμενου έτους.

Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, κ.λπ. και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ. Το Δ.Σ. του Συλλόγου ενέκρινε με ψήφους 7 υπέρ και 2 κατά τον απολογισμό του 2017, τον ισολογισμό και τον προϋπολογισμό του 2018. Στον προϋπολογισμό του 2018 περιλαμβάνονται τα έσοδα τα οποία θα προέλθουν από τους πλειστηριασμούς οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Αθήνα μέσα στο ερχόμενο έτος.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην είσοδο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών κ.λπ. από το απόγευμα ήταν συγκεντρωμένοι μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» και η πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με την πρώην πρόεδρο της Βουλής: «Το ΔΣ συνεδριάζει μολονότι δεν είναι νόμιμα συγκροτημένο καθώς υπάρχουν παραιτήσεις πέντε μελών. Ένα από τα θέματα είναι ο προϋπολογισμός του 2018 με τον οποίο θέλουν να περάσουν παράνομα τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Έχουν προϋπολογίσει χιλιάδες πλειστηριασμούς για το 2018».