Τηλεφωνική επικοινωνία Μπαρόζο – Παπανδρέου

Συζήτησαν για τις εξελίξεις στην ευρωζώνη και την Ελλάδα


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23:20
28/02/2012
Τηλεφωνική επικοινωνία Μπαρόζο - Παπανδρέου
5
loading

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, είχε απόψε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Α. Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την ευρωζώνη και την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στην τηλεφωνική τους επικοινωνία, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του κ. Μπαρόζο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συζήτησαν, την ανάγκη να σπάσει ο φαύλος κύκλος ενός αρνητικού κλίματος για τις δυνατότητες της Ελλάδας.

Ο κ. Μπαρόζο αναφέρθηκε στην προγραμματισμένη για αύριο συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και την εκ μέρους του στήριξη σε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, που μαζί με τις αλλαγές που προωθεί η χώρα μας στη δημόσια διοίκηση και για την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, θα συμβάλουν στην προσέλκυση επενδύσεων.

Επισημαίνεται ότι η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια των διαδικασιών για τη μεταφορά τεχνογνωσίας στη χώρα μας και την απορρόφηση Κοινοτικών κονδυλίων, θέματα με τα οποία ασχολείται η Ομάδα Δράσης που συγκροτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ύστερα από πρωτοβουλία της κυβέρνησης Παπανδρέου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Tsouxtra

  Κουβεντούλα, τσάϊ και συμπάθεια.... Το Σαββατοκύριακο μπαίνει στη βαρκούλα και τραβάει κουπί για καλή φυσική κατάσταση.... Κατα τα άλλα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα ....είμαστε !

 2. avatar laros

  Θα τα πει στο δικαστηριο οταν ερθει η ωρα

 3. avatar panagiotis

  συνεχιζει την καταστροφη του???ακομα και τωρα??

 4. avatar EΛΕΝΗ.Τ.

  Καλά ακόμη συζητάνε μαζί του? Για να καταλάβει κανείς πόσο μυαλό διαθέτουν και στην Ευρώπη !!!!! Όλοι τα ίδια [...]!!!!!

 5. avatar Panagiotis Doukas

  Τα κανει για να φαινεται οτι υπαρχει ακομη.................

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει