«Πέμπτη θέση στις δημοσκοπήσεις και πολύ μας είναι» είπε, μιλώντας στον Real Fm ο Πάρις Κουκουλόπουλος, σχολιάζοντας τα αισθητά χαμηλά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, το οποίο για πρώτη φορά σε δημοσκόπηση καταγράφεται στην πέμπτη θέση, ενώ «βυθίζεται» και η δημοφιλία του Γιώργου Παπανδρέου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης της VPRC που δημοσιεύθηκε χθες στο περιοδικό «Επίκαιρα» και στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, το ΠΑΣΟΚ χάνει έξι ποσοστιαίες μονάδες καθώς από το 18% του περασμένου Δεκεμβρίου βρίσκεται στο 12% και στη πέμπτη θέση, μετά τη ΝΔ, τη Δημοκρατική Αριστερά, το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο κ. Κουκουλόπουλος άφησε σαφείς αιχμές για τις διαδικασίες που αποφασίστηκαν σχετικά με την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

«Οι πασοκικές περικοκλάδες μάς οδήγησαν εδώ. Είπαμε να γίνει η αλλαγή ηγεσίας ή πολύ νωρίς ή πολύ αργά, αλλά κάποιοι επέλεξαν τις προσωπικές τους προτεραιότητες από τις προτεραιότητες της χώρας» σημείωσε ο κ. Κουκουλόπουλος και μίλησε για «προσωπικούς σχεδιασμούς διαφόρων δελφίνων που δημιούργησαν το σημερινό ολισθηρό δρόμο για το ΠΑΣΟΚ».

Για τον Γιώργο Παπανδρέου υποστήριξε ότι θα έπρεπε να κριθεί στην κάλπη και να είναι και πάλι υποψήφιος, ενώ για την προειδοποίηση Μπεγλίτη».

Χαρακτήρισε «μη δεοντολογικό» αυτό που, όπως είπε, έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με την τροπολογία για τα φαρμακεία.

Επίσης, πρόσθεσε ότι «είναι η ώρα να βγούνε μπροστά τα ιστορικά στελέχη» και ότι η επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα είναι «η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ».

«Ακόμη και έκτακτο συνέδριο μπορεί να γίνει για να παρθούν αποφάσεις. Αν δεν συζητήσουμε ειλικρινά και παραμείνουμε στα προσχηματικά δεν ξέρω αν θα φτάσουμε ως ΠΑΣΟΚ στις κάλπες» τόνισε χαρακτηριστικά εκτιμώντας πως σε ένα κόμμα εξουσίας πρώτα αλλάζει ο ηγέτης και μετά όλα τα υπόλοιπα.